Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Syysmorsian tunnelmoi ruskan keskellä Tehtaankadulla

Syyshäät morsian hääkimppu

Kuva Like2capture

Syksyllä puutarhan väriloisto ja tummenevat illat tuovat häihin unohtumatonta tunnelmaa. Josephinen ylellinen häälook sai inspiraatiota 20-luvulta.

Syyshäät morsian hääpuku

Kuva Like2capture

Syksyllä häiden teemavärit syvenevät, ja hääseuruekin voi siirtyä kesäisistä pastellinsävyistä pehmeästi murrettuihin sävyihin kuten nude, kahvi, vanha roosa, syreeni tai voimakkaan intohimoisiin sävyihin kuten burgundin punainen. Vuoden 2022 häiden trendiväreihin yhdistetään myös Bridgertonista tuttu savunsininen, ja tehosteväreinä toimivat rustiikki kulta ja ruosteinen metalli.

Tuulessa kirmailevat syksyn lehdet upeine värisävyineen tuovat väriä ja eloa hääkuvaukseen. Taustalla kohoavat Eiran komeat kivitalot ja vuosisadan vaihteen kivirappuset kuiskivat rakkaustarinoita vuosisatojen takaa. Syysmorsiamen kuvasi taitava Kaho Kwok, Like2capture.

Syyshäät morsian art deco

Kuva Like2capture

Syyshäät morsian viuhkamainen kimppu

Kuva Like2capture

Anna Lindhin silkkisatiinisen, luonnonvalkoisen Swan-hääpukuun yhdistettiin kullanvärinen Magnolia-paita, joka korostaa upeasti Josephinen omia sävyjä.

Josephinella 20-luvun henkeen sidottu viuhkamainen kimppu, jonka kukat ovat pääosin neilikoita. Floramoren Tanja Lähdeahon sitomassa kimpussa muutama valkoinen orkidea ovat kuin kaunis koru neilikkapedillä.

Floramoren uudet tilat Tehtaankadulla tarjovat kauniin alun hääpäivälle. Josephinen häämeikin ja -hiukset loihti Niina Vattulainen, Pinni ja Puuteri.

Syyshäät morsian vihkisormus turmaliini

Kuva Like2capture

Olli Johan Lindroosin uniikkien korujen säihke sopi upeasti morsiamen art deco -henkiseen tyyliin. Uniikin sormuksen kruununa on pisaranmuotoinen turmaliini, design Esko Lindroos, OJL. Keltakultaiset punoskorvakoruja koristaa käsittelemättömät Etelänmeren helmet, design Olli Johan Lindroos, OJL. Kauniit helmikorvakorut täydensivät morsiamen hienostuneen lookin.

Syyshäät morsian huntu

Kuva Like2capture

Syyshäät morsian hääkimppu

Kuva Like2capture

Puutarhamaiset hortensiat ja kullansävyiset ruusut hehkuvat syysväreissä ja toistavat syksyn lehtien sekä villiviinin punaisen sävyjä. Muhkean kimpun voi halutessaan myös helposti kuivata muistoksi hääpäivästä.

Molemmat morsiamen kimput on toteutettu ilman vihreitä, joka on yksi nousevista hääkukkatrendeistä juuri nyt. Syksyn upeat kukat loihti floristi Tanja Lähdeaho, Floramore.

Kapealinjaisen ja puhtaanvalkoisen Swan-hääpuvun päälle puettiin häikäisevä lumivalkoinen Majestic-viitta, molemmat uudesta Roots-mallistosta, Anna Lindh Bridal.

Syyshäät morsian hääpuku

Kuva Like2capture

Syyshäät morsian sateenvarjo

Kuva Like2capture

Onnen pisaroita! Sadetta ei tarvitse hääpäivänäkään pelätä, vaan taitava kuvaaja voi loihtia siitä hääkuviin upean tunnelman. Upean sateenvarjon somisti kädenkäänteessä Floramoren Tanja Lähdeaho. Köynnöksessä on pohjana harsokukkaa, vaalean kuparin sävyistä unelman oksaa ja ruusunterälehtiä.

Syyshäiden plussat

Hääsuunnittelija Sonja Hää- ja juhlasuunnittelu Orchideasta vinkkaa:

  1. Useimmat vieraat pääsevät juhliin, sillä kesälomat ovat takanapäin.

  2. Syksyllä juhlatilat, kauneuspalvelut, bändit, dj:t, valokuvaajat ja muut palvelut eivät ole niin varattuja, joten järjestelyt hoituvat vähemmällä vaivalla.

  3. Kaiken kaikkiaan saatte todennäköisesti juhlat järjestettyä lyhyemmällä varoitusajalla.

  4. Syyshäissä voit rakentaa tunnelmaa valoilla. Kynttilöillä, lyhdyillä ja puutarhavaloilla saa somistettua vihki- ja juhlatilan kauniisti.

Muokattu: 9.4.2024