Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Syksyn 2017 häämessut - Love me do Autumn Fair

Syksyn 2017 häämessut: Love me do Autumn Fair

Suomen suurin häämessutapahtuma ja syksyn ainoat suuret häämessut tulevat jälleen, kun Love me do avaa ovet Kaapelitehtaalla lauantaina 7.10.2017 klo 10. Tuttuun tapaan tarjolla on Suomen laajin kattaus juhla-alan yrityksiä samaan aikaan, saman katon alla, ja niin paljon muuta - ilman sisäänpääsylippuja!

Mainittakoon, että pelkästään naisten hää- ja juhlamuotia on tarjolla noin 30 edustajan verran ja sulhaskategoriastakin löytyy mukavasti nähtävää. Love me do:ssa kiiltää ja säihkyy, sillä paikalla on yli 20 kulta- ja korualan yritystä, eikä tässä todellakaan kaikki.

Messuilla on läsnä n. 170 yritystä ja palvelua, kaikkea suloisimmista somisteista punaiseen Lontoon bussiin ja onpa meillä "Alastomat kundit lavalla",  sekä ihanan monta eri hääaiheista lehteä, vieläpä molemmilla kotimaisilla kielillä edustettuna!

Vastalanseerattua häämuotia meiltä ja maailmalta!

Kävijöitä hemmotellaan neljällä häämuotinäytöksellä päivän aikana. Kahdessa kansainvälisessä näytöksessä catwalkilla esitellään uusin hääpukumuoti suoraan maailmalta, ensimmäisenä Suomessa Love me do:n lavalla.

Kotimaiseen häämuotiin on myös panostettu, sillä näemme jopa kaksi erilaista kotimaisten morsiuspukujen näytöstä. Toisessa esitellään upeita suomalaisia pukuja ihan silkasta riemusta, ja toinen näytös on samalla nyt toista kertaa järjestettävä Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija -kilpailu.

Emme malta odottaa!

Syksyn 2017 häämessut: Love me do Autumn Fair

Tammikuussa 2017 Love me do -häätapahtuma keräsi Helsingin Kaapelitehtaalle hulppeat hääpukunäytökset, joissa nähtii sekä kotimaisten huippusuunnittelijoiden hääpukuja että kansainvälisiä mallistojen.

Tule, näe, koe!

Love me do:ssa tapahtuu aina monenlaista kivaa mm. erilaisten pajojen ja testipisteiden myötä. Hääaskarteluun saa opastusta Sinellin hääaskartelupisteellä, moni näytteilleasettaja tarjoilee maistiaisia, kauneuden pikastailauksia ja opastusta on tarjolla mm. Oriflamen ja EANA Centerin -osastoilla, joilla pääsee tutustumaan mahtaviin tuotteisiin, ei vain katsomalla, vaan toki myös kokeilemalla.

Kukat ovat keskeisessä roolissa häissä ja Autumn fairissa onkin tällä kertaa mahdollista kukkakauppoihin tutustumisen lisäksi kokeilla kukka-asetelmien tekoa ihan omin käsin!

  Penttala Floral Designinihanien ammattilaisten johdolla pääset tekemään myös hyvää, sillä messuilla tehdyt kukat lahjoitetaan tapatuman jälkeen Kukkaenkeleiden kautta hyväntekeväisyyskohteeseen, jossa ne ilahduttavat vielä monia!

Syksyn 2017 häämessut: Love me do Autumn Fair

Jo perinteeksi muodostunut, suosittu kattauskisa löytyy jälleen Merikaapelihallin yläparvelta monien erilaisten pöytäkattausten voimin. Täältä voit etsiä inspiraatiota mitä erilaisimpiin tyyleihin ja yksityiskohtien ideoihin, ja noukkia parhaat mukaan omien juhlienne somistukseen. Messuvieraat saavat äänestää mielestään parhaan pöydän, ja äänestäjien kesken arvotaan muikea palkinto.

Uutta ja vanhaa, ylpeydellä myös häähistoriaa, sillä messuilla on esillä amoriini.com Juhlaoppaan Tarinoita suomalaisista häistä -näyttely, joka on valittu osaksi Valtioneuvoston hyväksymää Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Valokuvia, kutsuja ja suloisia häämuistoja on nähtävillä 1870-luvulta aina nykyaikaan saakka yhteistyökumppaneiden: Häät-lehden sekä valokuvaajien Annabelle Antasin ja Petri Mastin maustamin lisin.

Syksyn 2017 häämessut: Love me do Autumn Fair

Osta, varaa, tilaa!

Ja muista ottaa messuille myös käteistä rahaa, jotta et jää paitsi löydöistä, sillä niitä on tarjolla jälleen! (< kursivoitu!) Uutta ja vanhaa, käytettyä ja vastalanseerattua, tarjouksia mitä parhaimpia - nappaa omasi! Seuraa somessa ilmoitteluamme jo ennen messuja ja muista tarkistaa virtuaalisen messukassin tarjoukset jo messupäivänä, jotta et missaa ainuttakaan hyvää tarjousta.

Käteistä kannattaa varata mukaan, sillä kaikilla näytteilleasettajilla ei ole korttimaksumahdollisuutta. Syksyn häämessuilta löytyy mm. varastopoistomyyntejä, kuten Somistevuokraamo, joka uusii valikoimaansa ja myy messuilla vanhaa varastoa pois kukkarohellään hintaan, sekä Krumeluuri, jonka varaston poistomyynnistä löytyy somaa häätarviketta poistohinnoin, esimerkiksi hääkakkukoristeita -50%.

Messuilla on mukana myös kaksi käytettyjen (eli 'kerran rakastettujen') pukujen myyjää: Wedding Garage, jonka osastolla oli viimeksi parhaimmillaan monen kymmenen morsiamen jono, sekä Lauran Morsiuskammari,  joka esittelee Porvoossa sijaitsevan toimipaikkansa palveluita.

Kuvat, ellei toisin mainita, Amanda Lehtola

Syksyn 2017 häämessut: Love me do Autumn Fair

Tervetuloa Love me do Autumn Fair -häämessuille

viettämään koko päivä häähumussa, löytämään etsimäsi, innostumaan uudesta ja pitämään hauskaa!
Tutustu näytteilleasettajalistaamme täällä.

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

7.10.2017 klo 10-18
Kaapelitehdas - Helsinki
Tallberginkatu 1

Ei sisäänpääsylippuja! - narikka 3 €

HUOM! Messuilla tulee poikkeuksetta jättää ulkovaatteet ja ylimääräiset suuremmat kannettavat (ei koske käsilaukkuja) narikkaan turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi.

Ohh, the fun we're gonna have!
www.lovemedo.fi


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO AUTIMN FAIR 2017

Muokattu: 7.10.2017