Sydänkäpy uudistui – morsiamet hyötyvät

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sydänkäpy uudistui – morsiamet hyötyvät

Hää- ja juhlapukuliike Sydänkäpy Turussa uudistui huhtikuun alussa. Melkein 20 vuotta Sydänkäpy on palvellut juhla- ja vanhojenpäiväpuvun ja häämekon ostajia. 
Nyt enää morsiamia nimellä Morsiuspuvut Sydänkäpy.

Mikä muuttui? 

– enemmän tilaa hääpuvuille 
– toinen selkeästi erillinen sovitustila morsiamille (morsiamet eivät peilaa saman peilin ääressä) 
– lisää sovitusaikoja lauantaipäiviin
– varattavissa myös pidempi 1,5 h sovitusaika 
– kun liike on keskittynyt vain hääpukuihin, se pystyy palvelemaan morsiamia entistä laajemmin

– Kun Sydänkävyn valikoimista poistuivat juhlapuvut sekä vanhojenpäiväpuvut, se toi lisätilaa sekä hääpuvuille että sovittaville morsiamille. Samalla saimme lisää sovitusaikoja lauantaipäiviin, mikä onkin halutuin sovituspäivä ympäri vuoden, kertoo Pirjo Koskinen.

KATSO KUVAT ISOMPINA JA NIIDEN HINTATIEDOT KUVAA KLIKKAAMALLA!

Suomen laajin Maggie Sottero valikoima on Turussa

Suomen paras valikoima Maggie Sotteron hääpukuja houkuttelee morsiamia pitkienkin ajomatkojen päästä Turkuun. Etenkin juuri pitkämatkalaisille 1.5 h  sovitusaika on tervetullut lisä.

– Sydänkävyn hääpukuvalikoimaan pääsee tutustumaan ennakkoon kotisivujemme kautta. Kaikki sivuilta löytyvät puvut ovat sovitettavissa liikkeessä. Lisäksi näet kotisivuilta myös sovitupukujen hinta- ja kokotiedot, Pirjo neuvoo.

Kaikki hääpukumallit on linkitetty suoraan valmistajan sivuille,  jotta näet enemmän kuvia kustakin puvusta ja videonkin.

Kannattaa tutustua!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUVUT SYDÄNKÄPY

Muokattu: 9.4.2019