Suomen myydyin naisten juhlapukumerkki on Dazzling by Zazabella

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Suomen myydyin naisten juhlapukumerkki on Dazzling by Zazabella

Dazzling hääpuku ja juhlamekko H4166W zazabella

Dazzling on Zazabellan oma hääpuku- ja juhlapuku-mallisto, johon kuuluu kaikkiaan yli 600 erilaista pukumallia. Niiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu suomalaisten asiakkaiden tyyli ja vaatimukset. Puvut valmistetaan Kiinassa korkeita laatukriteereitä noudattaen.

Dazzling-puvut ovat keränneet suurta suosiota pukujen kauniin ulkonäön lisäksi niiden edullisen hinnan ja lyhyen toimitusajan ansiosta. Kaikki hääpuvut toimitetaan 4-6 viikossa. Dazzling-mallisto on esillä kaikissa Zazabellan myymälöissä ja on pukenut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia naisia juhliin!

– Yhdistämme perinteisen juhlapukuliikkeen ja verkkokaupan parhaat puolet. Myymäläverkostomme avulla tarjoamme asiakkaillemme laajan pukuvalikoiman lisäksi myös ammattimaista sovitus-, ompelu- ja stailauspalvelua.

Upeat hää- ja juhlapuvut voit tilata osoitteesta Dazzling.fi helposti ja nopeasti. Tai käydä sovittamassa lähimmässä Zazabellassa, joita on ympäri Suomen.

Dazzling by zazabella H4166W hääpuku ja juhlapuvut

Zazabella on uuden sukupolven juhlapukuliike, joka on kasvanut muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi naisten morsius- ja juhlapukuliikkeeksi kuuden kivijalkamyymälän – Helsinki, Espoo (Outlet), Kaarina, Tampere, Kuopio ja Oulu – ja kahden verkkokaupan voimin. 

Kaikissa Zazabellan kivijalkamyymälöissä on laaja valmisvalikoima morsius- ja juhlapukuja kaikissa koko- ja hintaluokissa sekä kymmeniltä eri valmistajilta ympäri maailmaa.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ZAZABELLA

Muokattu: 21.12.2023