Suomalainen Häät-lehti luettavissa 24/7

Häät-lehti iPadissä nainen lukee

Kun kotimainen häälehti loistaa poissaolollaan Lehtipisteissä ympäri Suomen, hätä ei ole tämän näköinen. Sinun ei tarvitse turvautua pelkästään ulkomaisiin aviiseihin!

Voit ostaa suomalaista Häät-lehteä 24/7. Digitaalinen näköislehti on saatavissa ympäri vuoden 24/7. Digitaalisena näköislehtenä tämän häälehden hintakin on huomattavan huokea, sillä yhden numeron hinta on enintään 4 €.

Osta Issuusta >>

Parin viimeisimmä vuoden Häät-lehden numerot on saatavissa digilehtinä kansainvälisessä Issuu-palvelussa edullisesti. Suosimalla digilehtiä säästät rahan lisäksi myös hiilijalanjäljessä.Paperinen Häät-lehti ilmestyy vain kahdesti vuodessa, lokakuussa ja tammikuussa. Painetun lehden löydät Lehtipisteistä kautta maan 3 kuukauden ajan ilmestymisestä lukien. Kun numero on poistunut Lehtipisteen valikoimasta, Issuu palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.
Aloita lukeminen nyt!

Häät-lehti 2/2021-näköislehden luet Issuussa 4 €:lla

Häät-lehti 1/2021-näköislehden luet Issuussa 4 €:lla

Häät-lehti 2/2020 -näköislehden luet Issuussa 3,50 €:lla

Löydä hääideoita Boho – Ihania ideoita luonnonläheisiin häihin -digilehdestä Issuusta


Kurkkaa Issuusta myös 5 vanhempaa numeroa. Häät-lehden sivuilta saataa löytyä monta mielenkiintoista juttua vuosien varrelta. Katso Issuusta kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat lehden numerot ja niiden sisällysluettelot.

Mukavia lukuhetkiä Häät-lehden parissa!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti