Aidosti suomalainen Häät-lehti luettavissa 24/7

Häät-lehti iPadissä nainen lukee

Kun kotimainen häälehti loistaa poissaolollaan Lehtipisteissä ympäri Suomen, hätä ei ole tämän näköinen. Sinun ei tarvitse turvautua pelkästään ulkomaisiin aviiseihin!

Voit ostaa suomalaista Häät-lehteä verkosta 24/7. Digitaalinen näköislehti on saatavissa ympäri vuoden. Digitaalisena näköislehtenä häälehden hintakin on huomattavan huokea.

Osta Issuusta >>

Parin viimeisimmä vuoden Häät-lehden numerot on saatavissa digilehtinä kansainvälisessä Issuu.com-palvelussa edullisesti. Suosimalla digilehtiä säästät rahan lisäksi myös hiilijalanjäljessä.Paperinen Häät-lehti ilmestyy vain kahdesti vuodessa, lokakuussa ja tammikuussa. Painetun lehden löydät Lehtipisteistä kautta maan 3 kuukauden ajan ilmestymisestä lukien. Kun numero on poistunut Lehtipisteen valikoimasta, Issuu palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.
Aloita lukeminen nyt!

Lue Häät-lehti 1/2023-näköislehti Issuussa

 

Häät-lehti 2/2022-näköislehti

Häät-lehti 1/2022-näköislehti

Häät-lehti 2/2021-näköislehti

Häät-lehti 1/2021-näköislehti

Löydä hääideoita "Boho – Ihania ideoita luonnonläheisiin häihin" -digilehdestä


Kurkkaa Issuusta myös muut numerot. Häät-lehden sivuilta saataa löytyä monta mielenkiintoista juttua vuosien varrelta. Katso Issuusta kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat Häät-lehden numerot ja niiden sisällysluettelot.

ISSUU.COM

Mukavia lukuhetkiä Häät-lehden parissa!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti