Sulhasen persoonallinen häälook rakentuu yksilöllisillä asusteilla

Elävyyttä mustaan pukuun uniikilla rusetilla Elisa Penttilä

Mustaankin pukuun saa tuotua leikkisää tyyliä uniikin rusetin avulla. Kuvassa mustavalkoinen Tiili-rusetti.

Sulhasen asusteisiin kannattaa häälookissa panostaa, sillä ne ovat yksi helppo tapa tuoda esille omaa tyyliä ja persoonallisuutta!

Resepti täydelliseen sulhasen juhla-asuun

Tummat ja neutraalit värit — esimerkiksi tummansininen, viininpunainen, beige ja harmaa — ovat varmoja valintoja klassiseen juhlatyyliin, mutta kirkkaitakaan värejä ei tarvitse häissä kaihtaa, asusteissa varsinkaan.

Siniseen pukuun sopivat erinomaisesti erimerkiksi kirkkaat vaaleanpunaiset, punaiset ja oranssit sävyt, kun taas harmaaseen pukuun sopivat hyvin vaaleammat sävyt, varsinkin siniset, violetit ja vihreät. Mustaan pukuun sopii tietysti lähes mikä väri vain, eli vain taivas on rajana. 

Asusteiden valinnassa kuitenkin kaikkein tärkeintä on se, että sulhanen viihtyy asussaan, oli väriyhdistelmä mikä vain!

Raita rusetti Elisa Penttilä

Sininen Raita-rusetti on mainio valinta klassiseen juhlatyyliin.

vaalea rusetti harmaaseen pukuun Elisa Penttilä

Harmaaseen pukuun sopii hyvin vaalea rusetti. Kuvassa vaaleansininen Tiili-rusetti.

Kotimaiset rusetit valmistuvat käsityönä Helsingissä

Yksilöllistä ja vastuullisesti valmistettua asustetta etsivä sulhanen löytää mielenkiintoisen valikoiman rusetteja tekstiilisuunnittelija Elisa Penttilän tuotteista. ELISA PENTTILÄ on nuori tekstiilialan yritys, joka valmistaa Helsingissä piensarjoina muun muassa rusetteja eli mirrejä sekä käsin kudotuista kankaista että kierrätysmateriaaleista. Yrityksen rusettivalikoimassa on sekä perinteisiä leveitä rusetteja että kapeita batwing-tyyppisiä rusetteja useissa erilaisissa kangasvaihtoehdoissa.

Jos et vielä ole varma, minkälainen rusetti miellyttää omaa silmää, kannattaa erikokoisia ja -näköisiä rusetteja tutkia ja kokeilla! ELISA PENTTILÄ -rusetteja voi sovittaa putiikilla Helsingin Vallilassa, ja muualla Suomessa asuvat asiakkaat voivat tilata rusetteja kotiin sovitettavaksi.

punainen ja sininen rusetti Elisa PenttiläMyös rusetin koko ja muoto vaikuttavat sen luomaan tyyliin. Vasemmalla perinteisen leveä rusetti (Tiili-rusetti, vaaleanpunainen), oikealla kapea batwing-tyyppinen rusetti (Keskiyö-rusetti, violetti)

tekstiilisuunnittelija Elisa Penttilä

Tekstiilisuunnittelija Elisa Penttilä kutoo rusettikankaat itse omissa kangaspuissaan.

Aidosti yksilöllinen rusetti sulhasen toiveväreissä

ELISA PENTTILÄ -rusetit valmistuvat myös asiakkaille yksilöityinä tilaustöinä, jolloin sulhanen pääsee vaikuttamaan rusetin väreihin. Käsin kudotun kankaan lisäksi kustomoitu rusetti voidaan tehdä myös kierrätyskankaasta tai hääparille merkityksellisestä kankaasta. Omaan tyyliin sopiva asuste löytää vaivatta tiensä osaksi asua myös arkena ja muina juhlahetkinä, joten kerran huolella valittu rusetti on myös pitkäikäinen ja monikäyttöinen!

Jos olet kiinnostunut kustomoidusta rusetista, ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää! Syksy ja alkuvuosi ovat erinomaista aikaa ottaa asia mietintään silloin kun häät ovat keväällä tai kesällä, sillä yksilöidyn rusetin tilausprosessi tiedustelusta toimitukseen kestää noin 1–2 kuukautta.

punainen rusetti siniseen pukuun Elisa Penttilä

Siniseen pukuun voi hyvin yhdistää värikkään rusetin. Kuvassa vaaleanpunainen Tiili-rusetti.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ELISA PENTTILÄ

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen