Sulhasen häälook kerralla maaliin

sulhasen puku mallinuken päällä pukuliike Veston Tampere

Pukuliike Vestonin valikoimissa on sekä myynti- että vuokrapukuja. Mallistot ovat markkinoiden uusimpia ja mitoituksia löytyy jokaisella kropalle. Puvut muokataan tarpeen mukaan istumaan sulhaselle täydellisesti. Kilpailukykyiset hinnat takaavat laatua sopivassa budjetissa.

Eikö olisikin aika kiva löytää hääpäivän koko look yhdestä paikasta ilman stressiä? Kunhan on ajoissa liikkeellä, ei miehen juhlaan valmistautuminen ole koskaan ollut tämän helpompaa.

Hääpäivänä jokainen haluaa olla parhaimmillaan ja edustaa omaa tyyliään. Puvun tulee olla mukava päällä, sen pitää näyttää hyvältä ja ennen kaikkea siinä pitää tuntea itsensä itsevarmaksi. Jos oma juhlatyyli on hakusessa, kannattaa se kertoa heti alussa myyjälle.

– Meidän tehtävämme on auttaa ammattilaisen taidoin sulhasta löytämään juuri hänelle sopiva tyyli. Mikäli jotain ei löydy heti, voimme tilata sen asiakkaalle. Klassisen tyylin lisäksi meillä on myös rohkeampia värejä ja kuoseja, Krista Pukuliike Vestonista vinkkaa.

pukuliike veston Tampere myyjä Krista

Pukuliike Veston palvelee sulhasia alusta loppuun. Vuokrapuvun voi jättää hääyöhotellille, josta myymälän työntekijä noutaa sen takaisin. Sinun ei tarvitse huolehtia, ainoastaan juhlia!

Upouusi, tyylikäs Pukuliike Veston tarjoilee huiman kattauksen sulhasille. Tampereella sijaitseva myymälä kuhisee tyylikkäitä pukuja, frakkeja, saketteja ja smokkeja. Puhumattakaan asusteista, jotka viimeistelevät tyylin.

Miesten juhlapukeutumisen uusi suunnannäyttäjä haluaa erottua edukseen. Kokonaisvaltainen palvelu päästä varpaisiin pitää sisällään puvut, paidat, liivit, solmiot, taskuliinat ja kengät. Unohtamatta korjausompelua ja huoltoa. Täällä sulhasen ei tarvitse huolehtia hääpäivän pukeutumisestaan, sillä kaiken saa kerralla yhdestä paikasta.

Jos lähdet ensimmäistä kertaa juhlavaateostoksille, ota mukaan makutuomari. Bestman voi hyvin innostua aiheesta ja samalla saat tukea omille valinnoillesi.

– Pukuliike Vestonin tiimillä on vankka kokemus myös morsianten pukemisesta, joten asun voi mallata myös hääpukuun sopivaksi. Eikä sulhasen tietenkään tarvitse nähdä morsiuspukua etukäteen, vaan jännitys pysyy loppuun asti, Krista kertoo.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä PUKULIIKE VESTON

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen