Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

Vihki- tai kihlasormusta valitsevan tie ei aina ole se kaikkein helpoin. Miten löytää liittonsa symboliksi sormus, joka tuntuu oikealta, sädehtii kädessä, kestää aikaa ja tuo tuon päivän tunteet kirkkaana pintaan vielä vuosienkin jälkeen. Vuoden Hääyritys Sandberg-timanttikorut opastaa sormuksen valinnassa.

Keräsimme alle parhaita vinkkejämme sormusta etsiville pareille ja esittelemme suosituimmat tyylit ja mallit tämän päivän morsiamelle – ja ajan mukaan myös sulhaselle. Jos ne eivät tarjoa hakemaanne tai mieleistänne ratkaisua, kannattaa tutustua laajaan Sandberg-mallistoon jälleenmyyjien luona tai verkossa osoitteessa sandberg.fi.

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

Sandberg-timanttikorut on Vuoden Hääyritys 2016. Uuri ja Päivi Sandbergin yritys on todellinen menestystarina ja se on palvellut hääpareja jo vuodesta 1960. Kaikki korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa perinteisin käsityömenetelmin.

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

1. Toivomuslähde-halosormukset yhteensopivine rivisormuksineen

Tyylillisesti tämän hetken ylivoimaisesti suosituinta: näyttävää, upeaa – ja sopivasti blingiä. Sandbergin valikoimasta löydät laajimmat mahdollisuudet tehdä sormuksesta vieläkin enemmän toiveidesi kaltainen: valittavana on eri kokoja, erilaisia keskitimantin ja halokoristeen muotoja, erilaisia runkoleveyksiä ja runkoja.

Keskitimanteiksi voit valita säihkyvän briljantin tai timantin vintage-henkisellä cushion- (neliömäinen pyöristetyin kulmin) tai markiisi- (veneen muotoisella) erikoishionnalla. Sormus on saatavissa myös värillisillä keskikivillä.

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

2. Yksikiviset sormukset eli solitairet

Heti toisena seuraavat klassiset yksikiviset ja selkeälinjaiset solitairet, jossa siron rungon päällä kimaltaa ylväänä yksi huippuunsa hiottu timantti. Mallit, jotka eivät koskaan ole muodista poistuneetkaan ja joissa timantin kauneus ja loisto pääsevät omaan arvoonsa.

Näiden mallien tämän hetken ylivoimaisia suosikkeja ovat siroimmat 2–2,5 mm leveät tynnyriprofiiliset rungot, mutta valikoimassa on myös leveämpiä ja flakkaprofiilisia runkoja. Ja niihin voi valita joko kuusi- tai nelikyntisen kruunuistutuksen.

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

3. Romanttisen ja vintage-tyylin timanttisormukset

Kun haluat siirtää itsesi vanhan maailman romanttiseen tunnelmaan, Suvituulen muodot antavat sille kauniin ilmentymän. Siroja ja herkkiä sormuksia yhdistävät tyylikkäästi krysanttireunalla koristellut istutukset.

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

4. Puna- eli ruusukultaiset timanttisormukset

Ruusukulta on persoonallinen valinta ja materiaalina nyt trendikäs myös timanttikoruissa – kuten jo jonkin aikaa kellojen materiaalina. Ruusukullan lämmin punertava hehku antaa sormukselle hyvin omanlaisen ilmeen ja sopii väriltään erinomaisesti suomalaisiin käsiin. Se sopii hyvin myös yhdistettäväksi valkokullan kanssa.

Sandberg-malliston kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta ruusukultaisena. 

Sormusten tämän päivän trendit – mikä on sinun tyylisi?

5. Miehen kihlasormuksen sovittaminen valittuun vihkisormukseen

Yhä useammin miehen sormukseen halutaan myös jotakin muistuttamaan yhteisestä tärkeästä päivästä. Näin miehen sormus sovitetaan uuteen vihkisormukseen ja tuodaan sormukseen uutta tyyliä.

Suosittu valinta on Aamurusko-sormus ja sen uusi pintakäsittely, joka tuo meille mieleen Lapin erämaan karun kauniit maisemat. Tästä syystä olemme antaneet sille nimeksi Rakka.

Rakka-pinta tehdään aina käsityönä ilman mitään kaavaa tai muottia, joten jokainen sormus on yksilö. Tämä ilmeikäs pinta on saatavissa tilauksesta kaikkiin 4 mm ja sitä leveämpiin Aamurusko-sormuksiin sekä vastaaviin timanttisormusmallien runkoihin.
 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset