Sormus joka symboloi kipeää hetkeä naisen elämässä

Sormus joka symboloi kipeää hetkeä naisen elämässä

Naisten rintasyöpä on elämämme varrella koskettanut meistä jokaista, joko omakohtaisesti tai ainakin tärkeän ystävän tai läheisen kokemusten kautta.

Kultaseppä ja korusuunnittelija Olli Johan Lindroosin elämässä tämä henkilö oli oma äiti Anna-Maija Lindroos, jolle erityisesti syövän uusiutuminen vuonna 2015 oli paha pettymys. Henkisestä selviytymisestä hän kertoo koskettavasti muun muassa näin:

– Lähin perhepiiri pitää kiinni arjessa. Leivontatuokio tai retki saaristoon voi olla juuri sillä hetkellä tarvittava mielen hengähdystauko. Ehkä tästäkin selvitään ja alkaa uusi kevät.

Lindroosin kultaseppäperheessä asiaan haluttiin vaikuttaa omissa käsissä olevin keinoin, ja Olli Johan Lindroos tarttui mahdollisuuteen tuoda Roosa nauha -kampanjaan mukaan sormus, joka olisi naiselle henkilökohtainen muisto ja voiman tuoja.

Sormus joka symboloi kipeää hetkeä naisen elämässä

Lumi Roosa nauha -sormuksen lähettilääksi valittu malli ja opiskelija, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa kantaa Instagram-kuvissaan kaunista Lumi Roosa nauha -sormusta vasemmassa nimettömässään merkkinä kihlauksestaan NHL-kiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa. Syöpä on pysäyttänyt myös heidät Lotan isän Aki Hintsan sairastumisen myötä, joten Lotalle ja Kristianille tämä sormus symboloi myös toivoa siitä, että hääjuhlaa voidaan viettää ensi kesänä Vanajanlinnassa yhdessä kaikkien rakkaiden kanssa.

- Sormus on niin upea muistutus meille kaikille siitä, kuinka pitää pysyä positiivisena, elää hetkessä ja uskoa tulevaan, Lotta Hintsa kertoo.

Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa ja että jokainen voi saada tarvitsemansa tuen sairauden eri vaiheissa. Tukensa voi antaa ostamalla tällä hetkellä käynnissä olevan kampanjan tuotteita kuten tämän E. Lindroosin Lumi Roosa nauha -sormuksen.

Lumi Roosa nauha -sormus on valkokultaa ja sitä koristaa vaaleanpunainen turmaliini. Sormuksen hinta on 1.290 euroa, ja jokaisesta myydystä sormuksesta tilitetään 186 euroa Syöpäsäätiölle.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset