Säpinää polttareihin Polttarikirjan avulla

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Säpinää polttareihin Polttarikirjan avulla

Säpinää polttareihin Polttarikirjan avulla

Isolla ystäväporukalla syntyy parhaimmat muistot juhlapäivästä.

Jos polttareiden ideointi ei ota syttyäkseen, selaa ikimuistoisia ylläreitä lupaava kirja ja virittäydy oikeaan tunnelmaan.

Polttarikirja on oiva opus. Sivumäärä vähän hämää runsaudellaan, mutta ei kannata pelästyä: kaikkea ei tarvitse lukea. Kirjasta voi näppärästi poimia jo otsikoita selaillen kiinnostavat jutut ja hypätä muiden yli.

Säpinää polttareihin Polttarikirjan avulla

Erityisen hyvin kannattaa lukaista läpi kirjan alkutekstit, sillä ne pitävät sisällään järkeviä käytännön ratkaisuja joita noudattamalla pääsee hyvin liikkeelle. Tosin kutsuvieraslistan laatimisen opastus saattaa vaikuttaa suomalaisten mielestä kummalliselta: kirja nimittäin neuvoo järjestäjiä kokoamaan listan itse kysymättä sankarilta mielipidettä asiaan.

Usein kuitenkin polttareihin osallistuvat henkilöt ovat kutsuttuja myös hääjuhlaan, joten parasta on tiedustella sulhaselta tai morsiamelta, haluaako hän itse laatia osallistujalistan.

Kaiken kaikkiaan kirja on kiva lisä jos suunnittelussa haluaa päästä heti vauhtiin ja ideariihessä ei säkenöi.

Teksti Tanja Hakala

Muokattu: 14.9.2017