”Hääjuhlista on tullut melkoista kilpavarustelua” – Sanin tähdittämä uutuusrevyy SääMääHää on hääsähläilyä ja tuttuja hääkappaleita

SääMääHää revee Tampere-Talo

Tampere-Talolla nähdään tänä syksynä ratkiriemukas revyy SääMääHää. Mukavaa rentoutumisiltaa kaasojen kanssa tai äiti-tytär-iltaa varten revyy tarjoaa nopeiden sketsien ja hääjuhlista tuttujen kommelluksien ja hahmojen lisäksi perinteikkäitä hääkappaleita uusilla sanoilla.

Hääjuhlien ympärille rakentuvaa esitystä tähdittävät Aikakoneen Sani, UMK:ssa ja Tähdet, tähdet -kilpailussa hurmannut Mikael Saari, Salkkari-tähti Miikka Wallin sekä laulava näyttelijä Henna Wallin.

KATSO ESITYSAJAT JA OSTA LIPUT >>

SääMääHää revyy tähdet

Uutuusrevyytä tiimi kuvailee herkulliseksi sillisalaatiksi, josta löytyy jokaiselle erilaisia pieniä makupaloja.

– Meillä kaikilla on kova luotto tähän hommaan ja toisiimme. Aihehan koskettaa jokaista meistä ja sopii pikkujoulukansallekin kuin nenä päähän, kommentoi Sani.

– Tästä tulee mahtava tapaus, ja ainahan on kiva olla pienissä häissä, nauraa Miikka Wallin.

Esityksen on kirjoittanut kulttuurin monitoimimies Janne Viitaniemi, jonka satojen hääjuhlien kokemus karttui etenkin 1980- ja 1990-luvuilla keikkamuusikkona.

– Mikään ei ole niin kivaa kuin rakkauden ympärille rakentuva juhla. Viime vuosina hääjuhlista on kuitenkin tullut melkoista kilpavarustelua, jota sosiaalinen media ja erilaiset hääfoorumit ruokkivat entisestään. Tämä esitys nauraa hyväntahtoisesti niille sähläilyille ja järjettömyyksille, joita häät usein sisältävät, kertoo Viitaniemi.

Myös SääMääHään esiintyjätähdillä on runsaasti omia hääkokemuksia, joista he ammentavat huumorin aineksia revyyseen. Tosielämän aviopari Miikka ja Henna Wallin koki omissa häissään kommelluksia aina harjoituskirkon murtohälytyksestä hääauton käynnistymisongelmiin. Sanille hääjuhlat ovat käyneet tutuksi etenkin järjestäjänä ja suunnittelijana hänen emännöimässä Villilän kartanossa. Porukan kuopuksella Mikael Saarella on tuoreimmat omakohtaiset hääkokemukset, sillä hän meni itse naimisiin viime kesänä.

Esitysajat Tampere-talon Pienessä salissa

La 20.10. klo 16
La 3.11. klo 19.30
Su 4.11. klo 16
Ke 14.11. klo 19.30
La 8.12. klo 14
Ke 12.12. klo 20
Pe 14.12. klo 19.30



Tampere-talon syksyn uutuusrevyy SääMääHää sai ensi-iltansa 20.10.2018.

OSTA LIPUT >>

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Tampere-talo

Jaa juttu