Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Runsaan herkullinen ja lämminhenkinen hääsomistus syntyy hyppysellisestä kimallusta

Viini häissä LYV-viinit

Kuva Maria Kalmi

Inspiroidu näiden kuvien myötä lämminhenkisestä hääkoristelusta, jossa luonnonläheiset materiaalit, vaaleat pastellisävyt sekä runsaat kukat luovat ihanan pehmeän tunnelman.

Enemmän on enemmän tässä häätyylissä. Runsaan herkullinen hääkattaus syntyy leikkimällä rohkeasti mielikuvituksella. Nämä häät järjestetään bohotyylisessä teltassa ja illallinen nautitaan intiimisti rakkaimpien ihmisten kesken.

Luksus ja boho yhdistyy tyylikkääksi kokonaisuudeksi leikkien materiaaleilla, kukilla ja sävyillä.

KLIKKAA KUVAA JA NÄE SE SUUREMPANA

Tarjoiluista lisää tyylikästä bohofiilistä

Puhdasta luksuksen tuntua tähän kattaukseen tuo jalokiven muotoa mukailevat LYV-viinit. Se on täydellinen valinta hääjuhlaan niin maultaan kuin estetiikaltaan.

Viinien valinta hääjuhlaan on hyvä tehdä harkiten. Jos itsellä ei ole riittävästi tietoa, voi Alkosta aina pyytää neuvoa. Viinit kannattaa täsmätä ruokien kanssa, näin hääateriasta saadaan täydellisen tasapainoinen kokonaisuus.

Juhlavuutta tilaisuuteen luovat pöytiin valmiiksi katetut viinipullot ja kauniit viinilasit. Näin kattauksesta saadaan myös runsas ja näyttävä. Tarjoiluhenkilökunta kannattaa ohjeistaa laittamaan viinit pöytiin odottamaan oikeaan aikaan, jotta ne eivät lämpene liikaa.

LYV-viinien näyttävä ulkomuoto on omiaan juhlavalle hääaterialle

Pullot ovat jo itsessään upeita koristeita ja niitä pystyy myös nerokkaasti jatkokäyttämään muun muassa maljakoina. Katso DIY-ohjeet Häät.fistä >>

PULLOISTA MALJAKOITA

Viinipullo yhdistettynä pullopostiin on myös mainio häälahja hääparille. Katso DIY-ohjeet Häät.fistä >>

PULLOPOSTIA HÄÄPARILLE

Viiniperheen kolme eri viiniä takaavat sen, että ne sopivat sekä pöytiin tarjoiltuun hääillalliseen että rennompaan buffet-ruokailuun. Kaiken kaikkiaan, kolme timanttista viiniä luovat hääpäivällisestä ikimuistoisen makuelämyksen!

LYV-viinit tyylikkäät viini hääjuhlassa

Kuva Maria Kalmi

Tyylikkäässä viiniperheessä on valko- ja punaviini sekä rosé. Valko- ja roseeviinissä on lasinen korkki, joka on helppo sulkea ja avata uudelleen. Punaviinissä on luonnonkorkki.

LYV Rosé viini

Kuva Maria Kalmi

LYV Rosé on raikkaan marjaisa, kevyt ja kuiva roseviini. Nauti tasapainoisen sitruksinen ja kuiva rosee hyvin viilennettynä (8 °C) joko sellaisenaan tai alkupalojen ja salaattien kanssa.

LYV Sauvignon Blanc viini

Kuva Maria Kalmi

LYV Sauvignon Blanc kuiva, raikkaan hapokas ja tasapainoinen valkoviini. Nauti trooppisen hedelmäinen ja kevyen sitruksinen viini äyriäisten, vaaleiden kalaruokien ja salaattien kanssa tai sellaisenaan.

LYV-viini Grenache Rouge

Kuva Maria Kalmi

LYV Grenache Rouge mehevän keskitäyteläinen ja mukavan marjaisa viini, jonka maussa on kypsää tummaa marjaa sekä kevyttä mausteisuutta. Se on mainio viini nautiskeltavaksi sellaisenaan sekä erilaisille kevyille liharuoille ja kanaruoille sekä pikkusuolaisille.

Teksti Tanja Hakala
Kuvat ja stailaus Maria Kalmi
Kukat Kukkimo

 
ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VIINIMAA

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021. 

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Muokattu: 31.1.2023