Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Romanttiset häät ulkomailla hääsuunnittelijan avulla

Romanttiset häät ulkomailla hääsuunnittelijan avulla

Naimisiin voi karata ulkomailla intiimisti kahdenkesken tai järjestämällä ikimuistoisen hääjuhlan perheen ja ystävien parissa. Naimisiinmeno ulkomailla on nykyään monen pariskunnan unelma.

Naimisiin pääse ulkomailla suomalaisten isojen matkanjärjestäjistä tarjomien hääsuunnittelijalla varustettuja matkapakettien avulla.  Hotellien kokeneet hääsuunnittelijat auttavat järjestelyissä ennen vihkimistä, vihkimisen aikana sekä sen jälkeen. Ja vihkiseremonian jälkeen voi viettää ihanan ja ikimuistoisen häämatkan.

Toinen vaihtoehto on käyttää paikallista suomenkielistä hääsuunnittelijaa. Jo useampi suomalainen yritys tarjoaa häiden järjestelypalveluita mm. Italiassa ja Espanjassa, kohdemaassa asuvan suomalaisen suunnittelijan avustuksella. Nämä palvelut on täysin räätälöitävissä omien toiveiden, unelmien ja budjetin mukaan.

Tutustu hääsuunnittelijavaihtoehtoihin!

 

Romanttiset häät ulkomailla hääsuunnittelijan avulla

Häät "made in Italy "

Unelmahäät Italiassa, olivatpa ne intiimit pienimuotoiset tai suuremmat perheen ja ystävien kanssa vietettävät häät My Choice Events huolehtii puolestasi kaiken vihkimiseen liittyvän aina todistusten eteenpäin viemisestä juhlasi pienimpään yksityiskohtaan. Näin taataan päivästäsi ainutkertaisen ja ikimuistettavan ilman, että sinun pitää murehtia juhlasi operatiivisesta toteutuksesta.

Romanttiset häät ulkomailla hääsuunnittelijan avulla

Häät Sardiniassa merenrannalla

Haluaisitko sanoa ”tahdon” valkealla hiekkarannalla auringon laskiessa Välimereen, todistajina ainoastaan kaikista rakkaimmat? Toscanan Tuuli järjestää 20 vieraan hääjuhlat merenrannalla Sardiniassa. Pöydät notkuvat meren herkkuja ja paikallinen trubaduuri luo tunnelmaa romanttisin sävelin. Alkaen 8 000 e.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MY CHOICE EVENTS JA TOSCANAN TUULI

Muokattu: 30.4.2024