Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

 

Odotan malttamattomana kasvohoidon alkamista. Kosmetologi Anniina Pokkinen Kauneushuone Valottaresta kutsuu peremmälle. Istahdan ensin rennosti tuolille ja Anniina pyytää laittamaan jalat yrttiseen jalkakylpyyn. Yllätyksenä tullut rentoutushetki jaloille aloittaa ihanasti hoitolakokemukseni. Hetkisen jälkeen jalkani kuivataan ja käyn makuulle pedille. 

Olen saapunut Essen kasvohoitoon. Sarjan tuotteissa käytetään probiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja. Tuotteissa imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan hyödyllisiä mikrobeja  suosiva ympäristö. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Joten nyt Anniinakin tutkii ihoani ennen tuotteiden valintaa.

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

Hellivän hoitavaa

Luomusertifioiduilla tuotteilla tehty hoito kiinnostaa minua eritoten, sillä olen jo muutaman kuukauden pyrkinyt suosimaan luomuruokaa ja muutenkin siirtynyt terveellisempiin elämäntapoihin.

Ensin kasvot puhdistetaan ja kuoritaan. Tuotteiden tuoksu tuo mieleen kaukaiset maat. Tuoksut auttavat myös rentoutumaan melko täydellisesti, sillä olen nukahtaa hieronnan aikana. Kuorinnan aikana hierotaan käsiä, päänahkaa ja jalkapohjia.

Totaalinen rauhoittumishetki tulee stressaavien viikkojen jälkeen todella tarpeen. Kasvot saavat vielä naamion ja silmänympäryksille laitetaan oma naamionsa. Viimeisenä levitetään huumaavan tuoksuinen voide.

Hoidon lopuksi kasvoilleni sipaistaan Bohon meikkivoidetta, puuteria ja ripaus poskipunaa. Nousen pediltä äärimmäisen rentoutuneena. Kasvoillani on hehkeän virkistynyt olo. Peiliin kurkistaessani leveä hymy nousee kasvoilleni: WAU! Sen lisäksi, että tunnen ihoni hoidetuksi ja kosteutetuksi, ihoni myös todella näyttää siltä.

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

Anniina Pokkinen tekee ihonhoitoja luomukosmetiikalla.

Morsiamen iho heleäksi

Morsianta ajatellen ihonhoito tulisi aloittaa viimeistään puoli vuotta ennen häitä. Mikäli iho on huonossa kunnossa, parhaimman tuloksen saa käymällä hoidoissa intensiivisesti, vähintään kerran kuussa. Ihonhoito on kokonaisvaltaista, ja mikäli mahdollista, Anniina suosittelee kiinnittämään huomiota myös ruokavalioon. 

– Me keskitymme täällä aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Essen sarjasta on tullut suosittu, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Monet morsiamet ovat saaneet hoitojen ja tuotteiden avulla ratkaisun ihon epäkohtiin. Tälläkin hetkellä hoidan erään morsiamen kasvoja ja selkää epäpuhtauksista. Projekti aloitettiin puolisen vuotta ennen h-hetkeä.

Hoitoja voi ottaa lähempänäkin häitä. Silloin, mikäli isoja iho-ongelmia ei ole, Anniina suosittelee esimerkiksi ihoa kirkastavia ja rentouttavia hoitoja. Hääjärjestelyt venyttävät väkisinkin pinnaa ja päiviä, joten hiljainen hemmotteluhetki vain itseä varten tulee tarpeeseen juhlapäivän kolkutellessa ovella.

Kauneushuone Valotar on siitä ihana paikka, että täällä kaikki tehdään luomukosmetiikalla. Anniina suosittelee hoidon jälkeen käytettäväksi Essen omia tuotteita, jotta hoidosta olisi maksimaalinen hyöty. Itsekin nappaan mukaani puhdistusgeelin, kasvovoiteen ja -öljyn.

– Suosittelen asiakkailleni myös luomumeikkejä, sillä ne omat kotoa löytyvät saattavat tukkia ihohuokosia ja tehdä vain hallaa. Silloin iho ei pääse paranemaan tai ylipäätään voi hyvin.


Teksti ja kuvat Tanja Hakala

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

ESSE Repair Oil, ihoa korjaava ja tasapainottava öljy, sopii kaikille ja kaikenikäisille. Runsaasti hyviä omegarasvahappoja sisältävä ihonhoitoöljy imeytyy hyvin sitoen ihoon kosteutta, korjaten arpia ja ihon epätasaisuutta. Öljy myös tasapainottaa talineritystä ja pitää ihon kimmoisana. Sopii erityisesti iltakäyttöön sellaisenaan tai yhdessä ESSE-seerumin kanssa. Tarvittaessa voit käyttää öljyä myös päivisin suojaamaan ihoa. Suositushinta 43 € / 15 ml.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneusHäästressi