Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääkampaus ja häämeikki

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

 

Odotan malttamattomana kasvohoidon alkamista. Kosmetologi Anniina Pokkinen Kauneushuone Valottaresta kutsuu peremmälle. Istahdan ensin rennosti tuolille ja Anniina pyytää laittamaan jalat yrttiseen jalkakylpyyn. Yllätyksenä tullut rentoutushetki jaloille aloittaa ihanasti hoitolakokemukseni. Hetkisen jälkeen jalkani kuivataan ja käyn makuulle pedille. 

Olen saapunut Essen kasvohoitoon. Sarjan tuotteissa käytetään probiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja. Tuotteissa imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan hyödyllisiä mikrobeja  suosiva ympäristö. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Joten nyt Anniinakin tutkii ihoani ennen tuotteiden valintaa.

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

Hellivän hoitavaa

Luomusertifioiduilla tuotteilla tehty hoito kiinnostaa minua eritoten, sillä olen jo muutaman kuukauden pyrkinyt suosimaan luomuruokaa ja muutenkin siirtynyt terveellisempiin elämäntapoihin.

Ensin kasvot puhdistetaan ja kuoritaan. Tuotteiden tuoksu tuo mieleen kaukaiset maat. Tuoksut auttavat myös rentoutumaan melko täydellisesti, sillä olen nukahtaa hieronnan aikana. Kuorinnan aikana hierotaan käsiä, päänahkaa ja jalkapohjia.

Totaalinen rauhoittumishetki tulee stressaavien viikkojen jälkeen todella tarpeen. Kasvot saavat vielä naamion ja silmänympäryksille laitetaan oma naamionsa. Viimeisenä levitetään huumaavan tuoksuinen voide.

Hoidon lopuksi kasvoilleni sipaistaan Bohon meikkivoidetta, puuteria ja ripaus poskipunaa. Nousen pediltä äärimmäisen rentoutuneena. Kasvoillani on hehkeän virkistynyt olo. Peiliin kurkistaessani leveä hymy nousee kasvoilleni: WAU! Sen lisäksi, että tunnen ihoni hoidetuksi ja kosteutetuksi, ihoni myös todella näyttää siltä.

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

Anniina Pokkinen tekee ihonhoitoja luomukosmetiikalla.

Morsiamen iho heleäksi

Morsianta ajatellen ihonhoito tulisi aloittaa viimeistään puoli vuotta ennen häitä. Mikäli iho on huonossa kunnossa, parhaimman tuloksen saa käymällä hoidoissa intensiivisesti, vähintään kerran kuussa. Ihonhoito on kokonaisvaltaista, ja mikäli mahdollista, Anniina suosittelee kiinnittämään huomiota myös ruokavalioon. 

– Me keskitymme täällä aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Essen sarjasta on tullut suosittu, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Monet morsiamet ovat saaneet hoitojen ja tuotteiden avulla ratkaisun ihon epäkohtiin. Tälläkin hetkellä hoidan erään morsiamen kasvoja ja selkää epäpuhtauksista. Projekti aloitettiin puolisen vuotta ennen h-hetkeä.

Hoitoja voi ottaa lähempänäkin häitä. Silloin, mikäli isoja iho-ongelmia ei ole, Anniina suosittelee esimerkiksi ihoa kirkastavia ja rentouttavia hoitoja. Hääjärjestelyt venyttävät väkisinkin pinnaa ja päiviä, joten hiljainen hemmotteluhetki vain itseä varten tulee tarpeeseen juhlapäivän kolkutellessa ovella.

Kauneushuone Valotar on siitä ihana paikka, että täällä kaikki tehdään luomukosmetiikalla. Anniina suosittelee hoidon jälkeen käytettäväksi Essen omia tuotteita, jotta hoidosta olisi maksimaalinen hyöty. Itsekin nappaan mukaani puhdistusgeelin, kasvovoiteen ja -öljyn.

– Suosittelen asiakkailleni myös luomumeikkejä, sillä ne omat kotoa löytyvät saattavat tukkia ihohuokosia ja tehdä vain hallaa. Silloin iho ei pääse paranemaan tai ylipäätään voi hyvin.


Teksti ja kuvat Tanja Hakala

Rentouttava kasvohoito stressaavalle morsiamelle

ESSE Repair Oil, ihoa korjaava ja tasapainottava öljy, sopii kaikille ja kaikenikäisille. Runsaasti hyviä omegarasvahappoja sisältävä ihonhoitoöljy imeytyy hyvin sitoen ihoon kosteutta, korjaten arpia ja ihon epätasaisuutta. Öljy myös tasapainottaa talineritystä ja pitää ihon kimmoisana. Sopii erityisesti iltakäyttöön sellaisenaan tai yhdessä ESSE-seerumin kanssa. Tarvittaessa voit käyttää öljyä myös päivisin suojaamaan ihoa. Suositushinta 43 € / 15 ml.

Muokattu: 5.2.2018

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Morsian taltuta häästressi: Neljä takuuvarmaa vinkkiä!

Lue muun muassa Anna Perhon räiskyvän huikeat vinkit stressin selätykseen.

Miten saada kestävät kiharat hääpäiväksi?

Monen morsiamen pelkona on kampauksen latistuminen, jos ottaa hiukset auki -kampauksen hääpäiväksi. ...

Millaiset hääkorut morsiamelle?

Onnistunut morsiamen häätyylin syntyy yhdistämällä morsiamen mieltymykset, juhlavuus ja korujen tasa...

Huntu – asuste, joka kruunaa morsiamen

Huntu jakaa yleensä melko voimakkaasti mielipiteitä. Monelle morsiamelle se on ehdoton, mutta monen ...

Katsaus hääkampaustrendeihin 2023

Kasvojen malli sekä oma persoonasi, ja tietysti myös häätyylisi antavat parhaat suunnat siihen, mill...

Mistä tiedän millainen hääkampaus sopii minulle?

Kampauksia on niin monta erilaista kuin on itse morsiamia ja kasvojen muotojakin. Näillä kampaaja No...

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024