Rakkaudesta saaristoon: stailattu hääkuvaus Paraisilla

"Rakkaus liikuntaan ja muiden auttamiseen toivat yllättäen Islan ja Danielin yhteen vajaa viisi vuotta sitten. Häitä suunniteltaessa rakkaus saaristoon ja mereen vaikuttivat olennaisesti hääparin paikkavalintaan. Furuvikin Kartanon tunnelmallisuus ja sykähdyttävän upea puutarha valloittivat hääparin ensi silmäyksellä ja tekivät hääpaikan valinnasta helppoa. Islan ja Danielin ikimuistoinen hääpäivä oli yksi tämän kesän kuumimmista ja täynnä suurta tunnelatausta aamusta illan viimeisiin auringonsäteisiin asti."

Tämä tarina mielessä valokuvaaja Pauliina Tähkäpää suunnitteli styled shoot -kuvauksen Furuvikin Kartanossa.

Rakkauden puutarha

Majesteettinen kartano

Aistikas hääpari

Viimeistellyn tyylikäs sulhanen

Boheemi morsian

Valokuvaaja

Valokuvaaja Pauliina Tähkäpää järjesti stailatun hääkuvauksen Furuvikin Kartanossa Turun saaristossa Paraisilla. Tunnelmaa tihkuvat kuvat syntyivät eri alojen ammattilaisten yhteistyönä.

– Aamukahvin ja lämpimien villasukkien lisäksi rakastan katsoa maailmaa linssin läpi. Haluan ikuistaa muistoiksi aitoja ja ainutlaatuisia hetkiä sekä tunteita, joita muistellessa hetkeen voi palata aina uudelleen. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi. Aika ei pysähdy, mutta muistoja voi tallentaa.

– Hurmioidun hääpäivän tunnelatauksesta joka kerta ja rakastan sitä, miten hääparin tarina ja tyyli välittyy hääpäivästä. Jokainen päivä on erilainen ja uppoudun työhöni täydellä sydämellä. 

– "What you have caught on film is captured forever. It remembers little things, long after you have forgotten everything", on sanonta jota ihailen, mutta myös lause, josta valokuvaajana itse haaveilen; että voin ikuistaa elämän suuria ja pieniä, tärkeimpiä hetkiä loppuelämäni, sillä teen työtä, jota suuresti rakastan.

Pauliina Tähkäpää Photography www.pauliinatahkapaa.com
Instagram @pauliinatahkapaaphotography

Muu työryhmä

MUAH Elisa Cavén / @hairbyelisa
KUKAT Kukkakauppa Piia Jaala / @kukkakauppapiiajaala
MILJÖÖ Furuvikin Kartano, Parainen / @furuvikinkartano
HÄÄPUKU Morsiuspukuliike Josefiina / @josefiinabridal by @pronovias & @justinalexander
SULHASEN ASU Manschett / @manschett.fi

Kuva Ofer Amir ja Lotta Polviander

Häät-lehden 25-vuotisjuhlanumero ilmestyi lokakuussa 2018

Tuhti yli 200-sivuinen juhlanumero on hääparien must-have-inspiraatiolähde. Voit ostaa ja lukea koko lehden sähköisenä näköislehtenä Issuu.comissa, josta voit ostaa luettavaksi myös muita Häät-digilehtiä.

Issuu.com

Jaa juttu