Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Rakkaudentäyteinen päivä studiossa: Lotta ja Kristian In Love

Voisiko häät viettää kahden tai hääpäivän herkkään tunnelmaan sukeltaa uudelleen – vaikka häiden vuosipäivän kunniaksi?

Rakkaudentäyteinen päivä – Lotta ja Kristian In Love

Kuva OnniLab

Lotta ja Kristian Näkyvälle järjestettiin Your Day Design Studiolla Helsingissä herkkä rakkauden päivä ilman häihin liittyvää jännitystä ja velvoitteita. Molemmat pukeutuivat omiin hääasuihinsa, ja Lotan mielettömän kauniiseen boho-henkiseen pitsihäämekkoon yhdistettiin rokimpi look tummalla nahkatakilla ja bootseilla. Syvät vihreän sävyt kulkivat teeman yhteen sitovana lankana tekstiileissä, paperituotteissa, kattauksessa ja kukissa.

Rennoissa hetkien lomassa otetuista kuvista ja videolta saamme katsoa, kuinka paljon Lotta ja Kristian rakastavat toisiaan ja kuinka kauniisti heidän rakkautensa palaset loksahtavat kohdalleen.

Aviopari sai studiopäivästä muistoksi tunnelmallisen videon ja hääkuvat, joita he pari vuotta aikaisemmin vietetyistä oikeista häistään olivat jääneet kaipaamaan.

Rakkaudentäyteinen päivä – Lotta ja Kristian In Love

Kuva OnniLab

Suunnittelu, toteutus ja studio Julia Virtala, Your Day Design Studio

Valokuvaus ja video OnniLab

MUAH Beauty Dash

Paperituotteet Crocus Paperi

Kukat Madonnan Kukka 

Tekstiilit ja kattaus H&M Home ja Hemtex

 

Löydä lisää kuvia Lotan ja Kristianin romanttisesta hääjuhlakuvauksesta Häät-lehdestä 1/2019!

Häät-lehti 1/2019 pöydällä

Lue upea Häät-lehti 1/2019

Heleän raikas yli 180-sivuinen Häät-lehti 1/2019 – hääparien must-have-inspiraatiolähde häävuodelle 2019 – ilmestyi 16.1.2019. Voit ostaa ja lukea koko lehden sähköisenä näköislehtenä Issuu.comissa, josta voit ostaa luettavaksi myös muita Häät-digilehtiä.

Issuu.com

Muokattu: 29.1.2022