Räätälöityjä juhlahetkiä AITIOpaikalla Helsingin kattojen yllä

häävieraita juhlapaika Aition terassilla

Kuva Antti Tauriainen

Pelkistetyn moderni juhlatila Aitio sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa, Ruskeasuolla. Juhlatila on mitoitettu 170 hengelle, joten tarjoilemme juhlavasti isompiakin istuvia illallisia.

Sali on kuitenkin parhaimmillaan hieman pienemmälle seurueelle, jolloin tilaa jää mainiosti häätanssille sekä seurustelulle. Juhlatilan levyiseltä, katetulta terassilta avautuu upea kaupunkimaisema Helsingin ylle.

Joustavan palvelun ansiosta voitte räätälöidä hääjuhlastanne toiveidenne mukaisen. Aitio-salin juhlakoristeet saatte myös halutessanne käyttöönne.

Vieraanamme huolehdimme teistä aivan suunnittelun alkuaskeleista illan pikkutunneille saakka.

 
Catering-palvelusta vastaavat Oivadelin taitavat ammattilaiset, joiden joukossa muutama ihan aito Rotissööri! Soppamiehemme ovat arvostetun, maailman suurimman gastronomisen järjestön Chaine des Rôtisseurs:n jäseniä. Juomat voit halutessasi tuoda tilaisuuteesi itse.

Aitio-juhlapaikka Jari ja Nina

Kuva Markku Villman / Valokuvausta.net

”Järki ja tunne - sinä ja minä. Halu valita toinen joka päivä aina uudelleen niin vapaa-ajan seuraksi tai työpariksi. Toivomme jakavamme sitä vahvaa yhteenkuuluvuuden tunnetta myös ympärillemme, joka meitä yhdistää. Olemme ylpeitä omasta henkilökunnastamme, meidän perheestämme, jossa toden totta työskentelee nykyään myös osa tyttäristämme. Tahdomme toteuttaa unelmia, tehdä myös teidän hääjuhlastanne ainutkertaisen.”

Rakkaudella,
Jani ja Nina

Kuvat Antti Tauriainen ja Markku Villman / Valokuvausta.net

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä JUHLATILA AITIO

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HäämenuHääpaikan valinta