Räätälöityjä juhlahetkiä AITIOpaikalla Helsingin kattojen yllä

Tyylikäs juhlatila Aitio sijaitsee Aitio Business Parkin ylimmässä kerroksessa, Helsingin keskustan tuntumassa Ruskeasuolla. Juhlatila on mitoitettu 170 hengelle, joten Aitiossa järjestät isommatkin juhlat.

Tila taipuu kuitenkin mainiosti myös pienemmälle seurueelle, jolloin tilaa jää häävalssille sekä vapaalle seurustelulle. Tunnelmaa lisää lasiseiniä ympäröivä ulkoterassi, josta on huikeat näkymät Helsingin ylle.

Joustavan ja avoimen palvelun ansiosta voitte räätälöidä juhlastanne juuri teidän toiveidenne mukaisen. Cateringpalveluista vastaavat Oivadelin omat taitavat ruokakäsityöläiset, jotka loihtivat tarjoiltavat niin buffet-pöytään kuin pöytiin tarjoiltaviin lautasannoksiin.

Juomat voit halutessasi tuoda tilaan itse. Aitio-salissa saatte juhlia vaikka aamuun saakka!

Ikimuistoinen hääjuhla hääparin toiveiden mukaisesti

Jokainen juhla rakennetaan hääparin toiveiden mukaisesti – yksiäkään samanlaisia häitä ei tule. Oivadelin ammattitaitoinen ja sydämellinen henkilökunta huolehtii tilaisuuden onnistumisesta alusta loppuun. Teille jää nauttiminen ikimuistoisesta päivästä!

Anna häiden järjestäminen osaaviin käsiin! Oivadelin lämminhenkinen henkilökunta on kanssanne koko sydämellään ensi askeleista lähtien.

pariskunta Jani ja Nina Juhlatila Aitio omistajat

”Muistamme vielä sen hetken, kun kaikki katosi ympäriltämme ja näimme vain toisemme. Halu olla yhdessä kellon ympäri on tuonut meidät yhteen ja liimaa meidät yhteen myös työelämässä. Yhdessä yrittäjinä toimiessamme haluamme luoda myös teidän hääjuhlastanne ikimuistoisen. Ja mikä olisikaan upeampi paikka juhlia rakkautta kuin Helsingin kattojen yllä?”

Rakkaudella,
Jani ja Nina

Hääpari suutelee kattoterassilla Juhlatila Aitio Helsinki

Kuva Anni Jaakkola Photography

Vinkki! Auringonlasku tarjoaa upean taustan tunnelmallisille hääkuvillesi Juhlatila Aitiossa. 

Juhlatila Aitio

Oivadeli Oy
Mannerheimintie 113, 8. krs, Helsinki

Ota yhteyttä Sanna Lavonen
myynti@oivadeli.fi
044 758 2222

Oivadeli.fi

FB @juhlatilaaitio
IG @juhlatilaaitio

Lue ja varaa Venuussa venuu.fi/tilat/juhlatila-aitio

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä JUHLATILA AITIO

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta