Printtaa itsellesi häiden muistilista!

wedding to do list

Kuva Angelina Litvin / Unsplash.com

Häitä suunnitellaan yleensä keksimäärin noin vuosi. Avioliiton solmimisen järjestämiseen riittää kuitenkin 1 viikko, jonka kestää lakisääteinen avioliiton esteiden tutkiminen. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän extraa, joka liittyy lähinnä hääjuhlan järjestämiseen, eikä itse avioliiton solmimiseen ollenkaan.

Mitä suuremman hääjuhlan haluatte järjestää ja mitä tarkemmat toiveet teillä on ajan, paikan tai palvelujen suhteen, sitä aikaisemmin kannattaa järjestelyt aloittaa. Vuoden tai kahdenkin häiden suunnitteluaika on aivan normaalia, eikä siinä ole vielä yhtään häähössötystä mukana.

Tässä lista yleisistä häiden järjestelyssä muistettavista asioita ohjeellisessa aikajärjestyksessä.

Printtaa oma muistilista TÄÄLTÄ vaikka jääkaapin oveen!

To do -lista on täysin ohjeellinen, sillä jokaiset häät ovat erilaiset. Ajankohta, paikkakunta, vieraiden lukumäärä, häiden tyyli ja budjetti määräävät lopulta aikataulun. Kaikki muistilistassa mainitut asiat eivät ole teille välttämättä lainkaan tarpeellisia tai sitten juuri teidän juhlissanne on tuhat muuta vielä tärkeämpää muistettavaa asiaa.

Häiden muistilista, vieraslista, hääbudjetti, työkalut hääpuvun ja vhkisormuksen etsintää löytyvät myös Häät.fin Hääpolulta.

Ota käyttöösi myös digitaaliset häiden suunnittelutyökalut Häät.fissä >

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu