Polttareiden teemat x 4

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Polttarit tulossa? Poimi suosikkisi neljän teeman joukosta!

Polttarit Duni

Kuva Duni

Nämä herkulliset ideat ovat ehdottomasti kaasoille tai muille polttareita järjestäville. Jos morsian on toivonut kiireetöntä yhdessäoloa, hemmottelua ja hyvää ruokaa juomineen, tämä juttu on juuri sinulle! Dunin valikoimista löytyy nimittäin täydelliset vaihtoehdot eri tyylisten juhlien järjestämiseen.

polttarit duni

Kuva duni

Parhaat polttari-ideat

Kaikkein parhaimmat polttarit ovat sellaiset, joista morsian varmasti nauttii. Siksi niitä järjestämään kannattaa valita ihminen, joka tuntee sinut parhaiten. Jos kyseinen henkilö on kaaso, hänelle voi näin ollen antaa vapaat kädet. Morsian laatii listan ystävistä, jotka hän tahtoo mukaan juhliin ja kaaso ottaa näihin yhteyttä. Helpoimmalla pääsee, kun kaaso tekee suurimmat päätökset paikasta ja teemasta ensin itse ja sen jälkeen ilmoittaa päivämäärän seurueelle. Sitten onkin kiva yhdessä porukalla keskittyä yksityiskohtiin!

duni polttarit

Kuva Duni

Polttarit merkitsevät morsiamelle paljon

Juhlitte polttareita sitten mökillä, saunatiloissa tai seurueeseen kuuluvan kotona, kattaukseen on aina kiva panostaa. Juhlien tunnelma saa säväyksen siihen sopivista ihanista yksityiskohdista. Polttarit ovat morsiamelle yksi elämän huippuhetkistä ja siksi sankarista tuntuu varmasti ihanalta, jos pieniinkin juttuihin on panostettu.

Dunilta löytyy valtava määrä ihastuttavia tuotteita, värejä, kuoseja ja teemoja. Nyt voit valita suosikkisi!

1. Glamour - Hillittyä ­Hollywood-tunnelmaa

Glamourin säihkeet hohtavat tässä kattauksessa juuri sopivasti. Pöytäliina laskeutuu kauniisti ja antaa hienon pohjan tyylikkäälle teemalle. Kruunukynttilät viimeistelevät ilmeen.

duni polttarit

Kuva Duni

2. Fruity Jungle - Räiskyvää väriloistoa ylistävälle

Dunin Fruity Jungle -sarja vie juhlijat Karibian kuumiin rytmeihin. Pöytäliinaa voi pyyhiä ja käyttää seuraavissa juhlissa, miten ekologista! Yhdistele kattaukseen hurmaavat servietit ja teemaan sopivia astioita.

duni polttarit

Kuva Duni

3. Blooms - Tyylikästä kukkaloistoa juhlakattauksessa

Mansikoita ja kuohuviiniä kiitos! Dunin kukikkaan kuosin astioiden kanssa yhteen sulautuvat ihanasti puiset aterimet ja herkkyyttä hehkuvat kynttilät. Tämä juhlakattaus on kertakaikkisen ihana!

duni polttarit

Kuva Duni

4. Duni Charm - Lumoavan viehkeä teema

Koristeelliset kuvioinnit ovat Charm-sarjan valtti. Isot lautasliinat ovat kangasmaisia ja luovat kattaukseen ripauksen ylellisyyttä.

duni polttarit

Kuva Duni

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ JA TEHTY YHTEISTYÖSSÄ DUNIN KANSSA.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/21.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Muokattu: 29.8.2022