Polttarit onnistuu yhteishengellä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Polttarit onnistuu yhteishengellä

The Polttarit

Yllätys on tärkeä osa polttareita! Polttareiden aikatauluja miettiessä kannattaa muistaa, miksei juhlia voisi pitää vaikka puoli vuotta ennen häitä? Silloin sankari ei ainakaan osaisi aavistella mitään. Kesällä 2016 polttreitaan juhlinut Maiju tuli yllätetyksi.

– Kaikille, jotka omia polttareitaan odottelee, niin kaikki se jännitys tullaan varmasti palkitsemaan. Itse olin ainakin jo ihan täpinöissäni, kun tiesin, ettei mahdollisia polttariviikonloppuja ollut enää montaa jäljellä.

– En pysty edes sanoin kuvaamaan, kuinka onnellinen ihminen palasi viikko sitten kotiin polttarireissulta. Yllätys onnistui ihanasti ja joka hetki oli täydellistä yhdessäoloa ja iloa!

Polttarit yhdessä

Onnistuneissa polttareissa on hyvä yhteishenki! Sankarikin nauttii, kun näkee, että muilla on hauskaa. Mieluummin tehdään asioita yhdessä sen sijaan, että päivänsankari jätettäisiin toimittamaan tehtäviään yksin. Jos juhlakalulle puetaan rooliasu, myös muut osallistujat voivat pukeutua saman teeman mukaisesti.

– Tämä oli kyllä nyt toteutunut omalla kohdallani täydellisesti! Jopa soittolista oli tehty minun mieltymysten mukaisesti, kuten sen kuuluukin mennä. Pieniä, mutta niin tärkeitä asioita, intoilee polttarinsa kesällä 2016 iettänyt Maiju.

– Olen tiennyt, että lähipiirini on aika huippua porukkaa, mutta oli aivan upeaa seurata, kuinka kaikki puhalsivat koko viikonlopun yhteen hiileen niin sujuvasti. Mielessä on lähinnä ollut sana kiitollisuus. Olen niin kiitollinen kaikesta, mitä minua varten oli suunniteltu ja upeasti toteutettu. Kaasoni tuntee minut todella hyvin, ja oli kaikki pienimmätkin vihjailut kuunnellut toiveistani polttareitani koskien.

Mistä on parhaat polttarit tehty?
Jännityksestä ja yllätyksistä,
Ystävistä rakkahista,
Juomasta kuplivasta,
Yhteisestä kiireettömästä ajasta,
Ruokapöydästä notkuvasta,
Huijaus-benjihypystä,
Leikkimielisistä aikuisista naisista,
Hitaasti lipuvista keilapalloista,
Pahennuksen aiheuttamisesta,
Kuumana sauhuavasta saunasta,
Järvivedestä hyisen kylmästä,
Humalaisista auringonnousuista,
Väsyneistä, mutta onnellisista silmistä.
Niistä oli mun parhaat polttarit tehty!

-Maiju

The Polttarit

Muokattu: 4.1.2018