Polttarit lempeästi Löylyssä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Polttarit lempeästi Löylyssä

Polttarit lempeästi Löylyssä

Helsinkiä reunustava rantaviiva on taas paikoin elementissään, kun sen äärelle voi kokoontua kylpemään yhdessä. Yleiset saunat puuttuivat rannasta vielä jokunen vuosi sitten kokonaan, mutta nykyisin tätä puutetta korjaa muun muassa Hernesaaren rannan tyylikäs Löyly.

Polttarit lempeästi Löylyssä

Löyly tarjoaa yksittäisten asiakkaiden lisäksi myös polttariryhmille oivan suojan nauttia saunan lämmöstä, kirpakasta merivedestä sekä rennosta tunnelmasta ruoan ja juoman äärellä ravintolan puolella. Polttarit voi rakentaa vaikka kokonaan Löylyn varaan tai se voi olla aloituspiste hauskoille bileille tai aktiivisen päivän päätös. Ryhmän kannattaa aina tehdä varaus ennakkoon, jotta yhteinen saunomisaika on varmistettu.

Polttarit lempeästi Löylyssä

Vastaanottotiskiltä saatujen avaimen, pyyhkeen ja pefletin kanssa suunnistetaan ensin puku- ja suihkuhuoneisiin, jotka ovat erikseen miehille ja naisille. Ison plussan Löyly saa suihkuhuoneissa tuoksuvista, kasvisöljyihin valmistetuista Osmian kotimaisista nestesaippuoista. Eteerisistä öljyistä valmistetut saippuat edustavat morsiussaunan perinteitä nykyaikaisessa muodossa!

Hartaat saunojat testaavat molemmat yleiset, kertalämmitteiset saunat - tavallisen puulämmitteisen saunan ja Helsingin ainoan yleisölle avoimen savusaunan. Kolmas puulämmitteinen sauna, jatkuvalämmitteinen sauna, on varattavissa yksityiskäyttöön. Pulahdus meriveteen virkistää, ja saunojen välissä sijaitsevassa takkahuoneessa tai terassilla ryhmä voi levähtää, vertailla saunakokemuksia ja nauttia saunajuomia yhdessä. Saunomisen ajan pidetään uikkarit yllä, sillä kaikki saunat ovat sekasaunoja.

Kylpemisen jälkeen keskustelu siirtyy ravintolan puolelle hyvän ruoan tai juomien pariin. Hyvällä ilmalla avomerelle päin upean näköalan tarjoavan ulkoterassinkin pöydät täyttyvät nopeasti. Löylyn ravintolassa moni näyttää piipahtavan ihan muuten vaan, sillä sinne ovat muutkin kuin saunojat tervetulleita nauttimaan merellisestä ja modernin arkkitehtuurin sisäänsä sulkemasta rennosta ja lämpimästä tunnelmasta.

Polttarit lempeästi Löylyssä
Polttarit lempeästi Löylyssä

Muokattu: 3.10.2017