Polttari-ideoita Paintballista Illalliseen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Polttari-ideoita Paintballista Illalliseen

Polttari-ideoita Paintballista Illalliseen

Naimisiinmenoa edeltävissä polttareissa jätetään jäähyväiset taakse jääville sinkkuvuosille ja juhlitaan vielä viimeisen kerran ystäväporukan kanssa ilman aviopuolison velvollisuuksia. Onnistuneiden polttareiden avainasia on rento yhdessäolo ja yllätykset, siksi polttariohjelma suunnitellaankin usein salassa tulevalta sulhaselta tai morsiamelta. Polttareissa toimii leikkimielinen ja toiminnallinen ohjelma, johon voi osallistua koko porukka, ja tietenkin ravistavat elämykset, joita illan tähti ei hevillä unohda.

Flyboard-lento on hurja ja mieleenpainuva kokemus, joka sopii polttareihin kuin nappi silmään. Flyboard-laudalla voi liitää jopa 12 metrin korkeuteen, suorittaa sykettä nostattavia syöksyjä ja tehdä upeita akrobaattisia temppuja. Ja se on varmaa, että puolen tunnin Flyboard-lennon jälkeen alttarille kävely ei tunnu lainkaan yhtä pelottavalta kuin ennen!

Polttari-ideoita Paintballista Illalliseen

Jos vesi ei ole ystävyksiä yhdistävä tekijä, kannattaa pysytellä kuivalla maalla ja haastaa kaverit leikkimieliseen sotaan, sillä mikä olisi parempi tapa ampua sinkkuvuodet historiaan kuin maastoon lavastettu taistelukenttä ja värikuulakiväärit? Paintball on saavuttanut suosiota polttariporukoiden keskuudessa, eikä ihme, sillä taktikointia, hermoja, ja rohkeutta vaativa laji saa adrenaliinin virtaamaan ja vapauttaa tunnelmaa. Paintball sopii hyvin myös naisille, eikä se vaadi kummempaa perehdyttämistä. Pääasia on pitää hauskaa.

Koostui polttariseurue sitten miehistä tai naisista, tutuista tai puolitutuista, takuuvarmaa polttariviihdettä on viedä koko joukko tankotanssitunnille. Pole4Fit:n tankotanssin yksityistunnilla jopa 8-12 hengen ryhmät pääsevät koettelemaan taitojaan ja testaamaan vetreyttään tangolla. Tämä on hauska ohjelmanumero, joka riisuu estot ja laukaisee häästressin.

Polttari-ideoita Paintballista Illalliseen

Beauty Speckin naisten ilta neljälle on nautinnollinen tapa aloittaa polttarit kaikkein lähimpien ja rakkaimpien ystävien kanssa rentoutuen porekylvyn lämmössä ja ihanissa kauneushoidoissa. Vaihtoehtona on myös kiehtova Tarot-tulkinta, joka raottaa ovia morsiamen tulevaisuuteen ja pian alkavaan avioelämään. Naisten ilta neljälle on 2-3 tunnin täydellinen hemmottelupaketti, joka lämmittää tunnelmaa ennen ikimuistoista polttari-iltaa.
 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ELÄMYSLAHJAT

Muokattu: 8.6.2022