Polttareita suunnittelemassa – pelataanko kuplafutista?

Polttarit kuplafutis – Kuplajengi

Koska polttareiden tarkoitus kiteytyy hauskanpitoon, on siihen erinomaisena ratkaisuna: Kuplajengin kuplafutis.

Kuplafutiksessa yhdistämme teille hulvattoman hauskanpidon ja liikunnan. Osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka yrittävät viedä pallon vastustajan maaliin. Samalla törmäily, kuperkeikat ja pyöriminen ympäriinsä kuplapalloissa takaa naurut ja ikimuistoiset kokemukset. Kokemus on kuin ensimmäinen kertasi vuoristoradassa – aluksi pelottaa, mutta ensimmäisen kerran jälkeen haluat jo tehdä sen uudelleen.

Taustalla soi kunnon musiikki, taukoja pidetään tarpeen mukaan ja nestehuolto on kunnossa. Taivaalta saattaa paistaa aurinko, mutta vesisadekaan ei haittaa tässä lajissa.

Polttarit Kuplafutis – Kuplajengi

Pelit järjestyvät helposti ympäri vuoden. Talvikaudella törmäillään sisähalleissa ja kesällä nurmikentillä ympäri pääkaupunkiseutua. Me hoidamme kaikki järjestelyt, jotta te voitte keskittyä hauskanpitoon.

Haluamme olla mukana tekemässä polttaripäivästänne erinomaisen ja kahden edeltävän vuoden palautteiden mukaan kuplafutis oli monille päivän paras aktiviteetti ja vetäjämme saivat jatkuvasti kiitosta meiningeistä.


Kaikki meni alusta asti todella hienosti: ensimmäisestä pelipaikka- ja hintatiedustelusta aina loppuvihellykseen saakka.

Polttariporukka, Ruoholahti

Katso videolta kuplafutiksen hauskuutta!


Helsingissä ja Espoossa järjestettävistä kuplafutiksista saat lisää tietoa www.kuplajengi.fi/polttareihin

kuplajengi-logo

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Kaaso ja bestmanPolttarit