Pariisin Ville on Porvoon romanttisin hotelli

Pariisin Ville

Vanhan Porvoon syleilyssä sijaitsee idyllinen ja houkutteleva hotelli Pariisin Ville. Kahdessa kerroksessa on yhteensä kymmenen hotellihuonetta, joista jokainen on yksilöllisesti sisustettu. Hotellielämys alkaa jo ensimetreiltä, sillä asiakas saa käteensä avaimen hotellin nimikkoavaimenperällä. Ei muovikortteja vaan rehellisen perinteistä tunnelmaa. Tämä vaikuttaa lupaavalta!

Pariisin Ville

Häämatka Vanhan Porvoon maisemissa

Hotelli sijaitsee Porvoossa, mukulakivikatujen ympäröimänä. Auto mahtuu juuri ja juuri sympaattisesta porttikongista sisään. Täällä kyllä mieli ja sydän lepäävät hektisten hääsuunnitteluiden ja juhlimisen jälkeen! Vanhan Porvoon rauhoittava tunnelma on aidosti läsnä.

Superior-huoneessa on elegantti, mutta sopivalla tavalla maanläheinen sisustus. Kaikki huoneet ovat uniikkeja, mikä tekee Pariisin Villestä hyvin kiinnostavan. Aivan nurkan takana on ravintola Meat District, joka kuuluu samalle yrittäjälle. Ravintola on tunnettu syvistä makuelämyksistä erityisesti lihan parissa, mutta kasvisruokailijalle on tarjolla myös vegemenu. Ravintola käyttää paikallisia raaka-aineita. Sisarravintola SicaPelle Wining & Dining sijaitsee sekin vain pienen kävelymatkan päässä, Tuomiokirkon kainalossa.

Pariisin Ville

Hotelliaamiainen uniikilla lisällä

Hotellin aamupala on katettu kahdeksasta eteenpäin ja oman ajan voi varata etukäteen vastaanotosta. Yksilöllinen hotelliaamiainen sopii Pariisin Villen luonteeseen hienosti. Erikoisruokavaliota noudattaville tarjoillaan pöytään sopivat ruoat ja sopivaa täydennystä voi hakea noutopöydästä. Tuoreet marjat, lämmin leipä, hedelmät ja suolaiset palat täyttävät vatsan sopivasti.

Pariisin Ville

Porvoon mykistävät maisemat

Aamiaisen jälkeen on kiva lähteä reippailemaan kaupungin ympäristöön. Ulkoilureittejä löytyy helposti jo läheltä Vanhaa Porvoota ja samalla voi katsella jokimaisemia. Kannattaa siis pakata lenkkivaatteet mukaan! Reippailun jälkeen voi istahtaa aamupäiväsaunan lempeisiin löylyihin omassa huoneessa. Päivä jatkuu kävellen Vanhan Porvoon kujilla, istahtaen välillä kahville ja lasilliselle viiniä. Illallinen kynttilänvalossa kruunaa päivän ja jatkaa häämatkan romanttista tunnelmaa. Olipa Porvoossa mihin vuoden aikaan tahansa, miljöö on hurmaava ja tekemistä riittää. Pariisin Ville on Porvoon ehdoton helmi ja häämatkalaisten ikisuosikki!

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi  Kuvat Pariisin Ville

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HäämatkaHääyö