Parhaat vinkit timmiin hääkuntoon!

Kesähäät tiedossa? Parhaat vinkit timmiin hääkuntoon!

Morsiuspari on hääpäivänä ansaitusti huomion keskipiste. Jotta voit rauhassa nauttia hääjuhlasta ja tiedät näyttäväsi upealta hääpuvussasi, tässä muutama vinkki timmimpään kroppaan:

Aloita häädieetti ajoissa

Mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempia tuloksia ehdit saada aikaan ja voit häiden lähestyessä keskittyä muihin asioihin. Noin kuudessa viikossa ehtii saada jo todella näyttäviäkin tuloksia aikaan, mutta jos aikaa on enemmän, projektiin kannattaa varata pidempi aika, niin aikataulusta ei tule turhaa stressiä.

Kesähäät tiedossa? Parhaat vinkit timmiin hääkuntoon!

Syö säntillisesti

Syö säännöllisesti ja pidä huoli siitä, että saat proteiinia joka aterialla. Suosi hiilihydraateista täysjyväviljaa, marjoja ja kasviksia, äläkä unohda hyviä rasvoja. Runsas vedenjuonti huuhtelee kroppaa ja pitää aineenvaihdunnan käynnissä, joten juo reilusti puhdasta vettä päivän mittaan.

Kesähäät tiedossa? Parhaat vinkit timmiin hääkuntoon!

Muista muskelit

Lihaskuntoharjoittelu on morsiamen paras ystävä, sillä se on paras tapa muokata kroppaa ja kiihdyttää rasvanpolttoa. Rohkeasti siis kuntosalille mars, tai jos vierastat salia, myös kotona voi tehdä paljon harjoittelua oman kropan painolla tai pienten lisäpainojen avulla. Morsiuspuvuissa olkapäät ja käsivarret ovat usein näyttävästi esillä, joten niihin kannattaa panostaa. Kannattaa myös kiinnittää huomiota syviin vatsalihaksiin, koska niiden avulla kannat puvun ryhdikkäästi.

Kesähäät tiedossa? Parhaat vinkit timmiin hääkuntoon!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus