Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Palkittu Radisson Blu Seaside Hotelin Seaside Suite - Helsingin upein sviitti hääpareille

Oletko etsinyt maailmanluokan hääyösviittiä? Jotain sellaista, jota muualta ei vain löydy. Meren välittömässä läheisyydessä, Helsingin Ruoholahdenrannassa sijaitseva Seaside Suite ei taatusti petä odotuksia.

Unelmien hääyö

On aika ihana herätä muhkeasta King Size -vuoteesta rakkaansa vierestä ja katsella ikkunoista suoraan merelle. Kiireetön tunne kohisee kaikkialla kehossa, tämä hetki on vain meille! Ovelta kuuluu hienovarainen koputus, aamiainen on saapumassa huoneeseen. Kauniisti sommiteltu herkkuhetki on koristeltu kukkasin ja kaikki on selvästi mietitty hyvin tarkkaan appelsiinimehun pillin väriä myöten. Aamiaista nauttiessa hurahtaa helposti pari tuntia. Sen jälkeen voikin suunnata kattoterassille chillailemaan aurinkoiseksi aamupäiväksi.

Seasuide Suite

Kuva Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki

Suomen johtava hotellisviitti

Radisson Blu Seaside Hotel on onnistunut tekemään itsestään hääpareja ja hääseurueita houkuttelevan hotellin. Eikä ihme, sillä palvelualttius, tunnelma ja sisustus ovat omaa luokkaansa. Hotellin Seaside Suite on sekin löytänyt tiensä matkailijoiden sydämiin, sillä sviitti palkittiin juuri äsken Suomen johtavana hotellisviittinä kansainvälisessä World Travel Awardseissa. Johtavan hotellisviitin tunnustuksen Seaside sai myös viime vuonna

Seaside Suite

Kuva Tanja Hakala

Hulppeat tilat rakastavaisille

Yhdeksännessä kerroksessa sijaitseva hääyösviitti sulkee rakastavaiset omaan tyylikkääseen kuplaansa. Kun oven sulkee perässään, ei sitä välttämättä tarvitse avata koko vierailun aikana. Niin hyvin on puitteet tässä sviitissä kunnossa. Hotellin henkilökunta muistaa paria samppanjalla ja juustolautasella, kukilla sekä sängylle ripotelluilla ruusun terälehdillä.

Sviittiin kuuluu kaksi terassia ja 70-neliöiset sisätilat. Rooftop spa porealtaineen ja sauna ovat sviitin kirkkaimpia helmiä. Sisustus yhdistelee särmikkyyttä, urbaania tunnelmaa ja ylellisiä yksityiskohtia.

Seaside Suite

Kuva Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki

Seaside Suite

Kuva Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki

Ihanan intiimit häät sviitissä

Seaside Suite on paljon muutakin kuin unelmien hääyösviitti. Kaksi suurta terassia mahdollistavat hääjuhlan järjestämisen aivan uudella tavalla. Intiimit häät sinisen taivaan alla ovat täydellinen valinta yksityisyyttä arvostaville.

Terasseille Seasiden keittiö- ja baarimestarit loihtivat herkulliset tarjoilut ja hääseurue voi illan aikana käydä tunnelmoimassa drinkeillä myös aulabaarissa.

Minimoon lasten kanssa

Mikäli lapset lähtevät minimoonille mukaan, he majoittuvat olohuoneen seinältä avautuvissa laadukkaissa sängyissä. Lapsoset voivat kömpiä aiemmin unille vanhempien vielä jatkaessa tunnelmointia iltamyöhään, sillä huoneiden välissä on sulkeutuvat ovet.

Seaside Suite

Kuva Tanja Hakala

Hääjärjestelyt huolettomasti

Hääparin ei tarvitse huolehtia järjestelyistä juuri ollenkaan, sillä Seaside huolehtii kaikesta. Yhteistyö taitavien hääsuunnittelijoiden kanssa takaa parin tyyliin sopivan somistuksen kutsujen suunnittelusta lähtien.

Juhlan jälkeen hääpari jää tietysti tunnelmoimaan täydellistä päivää avioparina sviittiin.

Kattoterassin porealtaassa voi seurata aitiopaikalta auringonlaskua, tähtitaivasta ja kaupungin valoja stadilaisen telakkamaiseman kupeessa.

Seaside Suite

Kuva Tanja Hakala

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Tanja Hakala / Häät.fi ja Radisson Blu Seaside Helsinki

Muokattu: 29.1.2020