Ota koekampaukseen mukaan kuva hääpuvusta

Harmaita hiuksia hääkampauksesta?

Kysyimme hääkampaustrendejä ja vinkkejä vaasalaisen kampaamo Cavan Ninniltä. Hän kertoi millaisia trendejä hääkampauksissa tällä hetkellä on näkyvissä.

– Lettikampaukset, jotka ovat jo muutaman vuoden olleet suosittuja, jatkavat edelleen suosiotaan. Trendit ovat myös siirtyneet nyt enemmän kiinnikampauksiin ja nimenomaan melko klassisiin niskanutturoihin, kun taas aiemmin suosittua oli jättää hiukset kiharrettuina auki tai kiinnittää vain vähän.

– Itse kampaajana rakastan myös jo jonkun aikaa suosiossa olleita kreppikampauksia. Kreppaamalla hiuksiin saadaan huimasti lisää massaa ja muovailtavuutta. Kreppi voidaan myös hyvin yhdistää hyvin klassisiinkin ja siloteltuihin kampauksiin, hän kertoo.

Harmaita hiuksia hääkampauksesta?

Miten valmistaudun koekampaukseen?

– Suunnitellessaan kampausta morsiamen kannattaa etsiä kuvia, joista kampaaja saa kiinni fiiliksestä mitä morsian kampaukseltaan toivoo. Ei niinkään tarkkaa kuvaa toivotusta kampauksesta, sillä todennäköisesti omat hiukset eivät kuitenkaan vastaa kuvan mallin hiuksia, jolloin kampaus ei tule samalta näyttämään.

– Parhaiten oma kampaus löytyy suunnittelemalla ja keskustelemalla yhdessä oman kampaajan kanssa. Kampauksen suunnitteluun tai koekampaukseen mentäessä mukaan tarvitaan vain kuva puvusta, mahdolliset hiuskoristeet/tiarat jne. sekä mahdollisesti suuntaa antavia kuvia kampauksista, Ninni vinkkaa.

Kuvat Ninni/Cava

Harmaita hiuksia hääkampauksesta?
Harmaita hiuksia hääkampauksesta?
Harmaita hiuksia hääkampauksesta?

Jaa juttu