Bella Blanca -häätuoksussa huokuu elegantti naisellisuus

Oscar de la Renta Bella Blanca häätuoksu

Tuoksut herättävät usein muistoja kaukaakin menneisyydestä. Omaan häätuoksuun keskittyminen saattaakin olla sinullekin tärkeää. Pelkkä nuuhkaisu nimittäin tuo vuosienkin jälkeen mieleen ikimuistoisen hääpäivän yksityiskohtia.

Ainutlaatuinen suuri puutarha täynnä lumoavia valkoisia kukkia, joista huokuu elegantti naisellisuus. Bella Blanca on raikkaan kukkainen Oscar de la Renta -tuoksu. Tuoksuluomukset ovat aina saaneet inspiraationsa suunnittelijan intohimosta kukkia kohtaan ja ovat todiste todellisesta kauneudesta: täydellisyyttä jokaisessa yksityiskohdassa, visio puhtaasta viehkeydestä, kuin oodi naisellisuudelle.

“Puutarha on iloista puhtain ja hengellisin. Luonnon ja kauneuden yhteys niiden yksinkertaisimmassa ja keskeisimmässä muodossa.”

-Oscar de la Renta

Oscar de la Renta Bella Blanca hajuvesi

Bella Blanca -pullo

Kuten viehkeä tuoksu, Bella Blanca -pullo on kauttaaltaan täynnä kolmiulotteisia valkoisia kukkia kehystäen kultaisen laatan, johon on kaiverrettu tuoksun nimi. Luotu muotitalon tunnetulla tarkkuudella, se imitoi koristeellisen iltapuvun loisteliasta monimutkaisuutta.

Bella Blanca -tuoksu

Bella Blanca sai inspiraationsa luonnon kauniista iloista tarkoituksena jakaa lumoavat tuoksut maailman kanssa. Päärynän makea tuoksu sulautuu kukkien upeaan tuulahdukseen. Lempeät vivahteet raikkaan vihreistä lehdistä ja kielon kukista yhtyvät appelsiininkukan ja tuberosan harmoniaan. Santelipuun ja saksankurjenmiekan nuotit yhdistettynä myskeihin antavat pitkäkestoisen ja lämpimän pohjatuoksun. Täydellinen häätuoksu ilon ympäröimälle, viehkeän elegantille morsiamelle.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä OSCAR DE LA RENTA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus