Onnistuneiden häiden resepti Krapin tapaan

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Onnistuneiden häiden resepti Krapin tapaan

Hento auringonpaiste kultaa huurteista maisemaa, kun hymyilevät pariskunnat astuvat sisään Ravintola Mankeliin. Krapin alueen mahdollisuuksia niin pieniin kuin isoihin sekä klassisen juhlaviin tai aivan rentoihin häihin valottanut keväinen tutustumiskierros on tullut päätepisteeseensä, ja lisää ideoita ja pieniä maistiaisia hääjuhlaa miettiville on tarjolla Mankelin hirsiseinien suojassa. Krapilla häiden ja juhlien suunnittelu on ihanan helppoa – jo valmistelut ovat juhlaa!

Krapin lämminhenkinen juhlapaikka Ravintola Mankeli Tuusulassa pääkaupunkiseudulla

Kuva Camilla Bloom / Häät.fi

Kaikki tarvittava hoituu helposti 

Krapilla se osataan – juhlien järjestäminen nimittäin. Tiloissa on mistä valita, ja kun se oikea omille häille tavoiteltu tunnelma on jostain Krapin valikoimaan kuuluvista kohteista löytynyt, voidaan siirtyä saumattomasti varsinaisen juhlan suunnitteluun.

– Meillä Krapilla saat käyttöösi kokonaisen juhlien suunnittelusta vastaavan tiimin, joka rakastaa työtään ja tekee jokaisista juhlista unohtumattomat ja persoonalliset, juhlahovimestari Karoliina Helenius hymyilee tammikuun lopulla järjestetyn juhlatapahtuman tohinassa.

Krapin Kati Eskelinen, Päivi Leinonen myyntipalvelusta ja edessä juhlahovimestari Karoliina Helenius

Kuva Camilla Bloom / Häät.fi

Kati Eskelinen ja Päivi Leinonen Krapin myyntipalvelusta sekä juhlahovimestari Karoliina Helenius tekevät jokaisesta juhlasta ainutlaatuisen elämyksen.

– Käsityönä ja rakkaudella valmistetun juhla-aterian lisäksi saat paikan päällä sovittua myös esimerkiksi viineistä, koristelusta, ohjelmasta ja majoituksesta. Entä polttarit tai häitä edeltävä ilta yhdessä häätiimin kanssa? Ja jos meiltä itseltä ei jotain palvelua löydy, osaamme kyllä neuvoa taitavien yhteistyökumppaneiden luokse asiassa kuin asiassa. Oikeastaan hääparin tarvitsee itse löytää vain juhla-asut ja sormukset, kaikki muu hoituu täällä Krapilla, Karoliina Helenius lupaa.

Krapin Onnelassa voi juhlia vaikka kuinka isosti

Vehreässä puistomaisemassa sijaitseva, keväällä 2020 uudistettu Onnelasali venyy jopa 250 hengen juhliin, joissa kaikki vieraat mahtuvat yhtenäiseen tilaan.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATEKSTIT KUVIA KLIKKAAMALLA.

Näin isoa ja upeaa juhlatilaa ei usein tulekaan vastaan! Jos koko salia ei tarvita ruokailuryhmille, tilaan voi sisustaa myös viihtyisiä lounge-tiloja sohvaryhmineen sekä esiintymislavan. Toisaalta Onnelan juhlasalin voi tarvittaessa puolittaa pienemmällekin seurueelle sopivaksi. 

Klassiset häät Krapihovissa ovat juhlien aatelia pääkaupunkiseudulla

Krapi tunnetaan erityisesti juuri tästä: tyylikkäistä juhlista idyllisessä puuhuvilassa keskellä Tuusulan rantatien kulttuurimaisemaa.

Puuhuvila Krapihovi on oiva hää- ja juhlapaikka Tuusulassa pääkaupunkiseudulla

Kuva Camilla Bloom / Häät.fi

Jokaiselle vieraalle jää unohtumaton makumuisto, kun Krapin ravintolahenkilökunta pistää parastaan ja ammentaa ideoita suomalaisista ruokaperinteistä päivittäen niitä uusiksi elämyksiksi.

Anni ja Aleksi juhlivat syksyllä Ravintola Mankelissa 

Alle 100 hengen seurueille sopivan Ravintola Mankelin juureva aittahenkinen tunnelma lumosi espoolaiset Annin ja Aleksin.

Krapin juhlatapahtuma - häät ja juhlat Tuusulassa pääkaupunkiseudulla

Kuva Camilla Bloom / Häät.fi

– Tämä oli ensimmäinen juhlatila, jota lähdimme nettilöytöjemme perusteella katsomaan. Sen jälkeen kävimme katsomassa muitakin juhlapaikkoja ja se kannatti, sillä kartoituksen perusteella Ravintola Mankeli oli selkeä ykkönen meidän häihimme, Anni ja Aleksi myhäilevät.

– Tänään oli ihanaa tulla jatkamaan omien juhlien suunnittelua Krapin juhlatapahtuman merkeissä, sillä nyt eri osa-alueet alkavat konkretisoitua ja syyskuussa vietettävät häät lähenevät.

Krapin juhlatapahtuman maistiaisten ja herkullisen kakkubuffan äärellä Anni ja Aleksi pohtivat hääaterian, koristelun ja ohjelman lisäksi sitäkin, varaavatko he myös huoneita Hotelli Krapista itselleen tai hääseurueelleen.

– Kaikkein parasta täällä Krapilla on se, että henkilökunta on ottanut meidät ja häitämme koskevat toiveemme niin upealla tavalla vastaan. Tätä tunnetta emme löytäneet muualta, Anni ja Aleksi summaavat.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATEKSTIT KUVIA KLIKKAAMALLA.

Häissä Krapin Pajassa biletetään rennosti

Kun ohjelma ja livemusiikki halutaan juhlien keskiöön ja vieraitakin on tarkoitus kutsua 80 tai enemmän, on Krapin Paja täydellinen valinta. Voit varata juhliisi oman suosikkibändin tai luottaa Krapin Pajan muusikoiden ammattitaitoon. Pajassa toimii Pajan isännän, kitaristi Altti Uhleniuksen orkesteri Paja Band.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATEKSTIT KUVIA KLIKKAAMALLA.

Uhleniuksen luotsaama Paja Band koostuu ammattimuusikoista ja on soittanut juhlia ja tapahtumia takapihoilta stadioneille. Pajan kautta juhliin saa halutessaan myös kaikki tarvittavat tuotanto- ja ohjelmapalvelut sekä Pajalle että muihin Krapin tiloihin.

– Onnistuneimmat juhlat syntyvät silloin, kun läsnä ovat juuri ne ihmiset, jotka hääpari haluaa lähelle omaa elämäänsä muutenkin, Altti Uhlenius miettii.

– Eikä ohjelmaa tarvita liikaa, sillä silloin ei jää tarpeeksi aikaa seurustelulle. Kun suunnittelee yhden ohjelmanumeron per tunti, on mielestäni oikeilla jäljillä, Altti vinkkaa.

Pieni ja intiimi juhla mielessä?

Eikä tässäkään ollut vielä kaikki, mitä Krapissa on tarjolla. Alle 50 henkeä voi juhlia myös muun muassa Hotelli Krapin Vintillä kolmannessa kerroksessa tai alle 30 vieraalle voi varata tasokkaan Ali-Tuvan. Kun listalle lisätään vielä Krapihovin yläkerran viehättävä Krapisali 60 hengelle, Onnelan alueen historiallinen, kartanotyylinen päärakennus Impivaara intiimiä tunnelmaa etsiville sekä rennot rantasaunat, voi varmuudella sanoa, että Krapi pystyy tarjoamaan mahtavat puitteet ja huippulaadukkaat lisukkeet kaikenlaisille häille ja juhlille.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATEKSTIT KUVIA KLIKKAAMALLA.

Kuukausittain järjestettävät tutustumiskierrokset ja Krapin juhlatapahtuma kerran keväässä madaltavat kynnystä ja tulevat tarpeeseen. Kysy Krapin myyntipalvelusta, milloin seuraava tutustumiskierros järjestetään!

Juhlantäyteisen kevätillan hämärtyessä Ravintola Mankelista poistuu tyytyväisiä seurueita, joiden tulevien juhlien suunnitelmat ovat saaneet konkreettisia sävyjä ja muotoja. Tulevien juhlien to-do-listoilta on tämän iltapäivän aikana rastitettu monta kohtaa, ja tunnelmointi kohti ihanaa juhlapäivää voi jatkua ilman stressiä, kevein mielin.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ KRAPI

Muokattu: 8.4.2021