Omenantuoksuisia unelmia häiden drinkkibaariin

Drinkkibaari häihin Henry Weston siideri

Kuva Maria Kalmi

Puiden katveeseen somistettu siideritarjoilu luo rennon ilmapiirin juhlavieraiden keskuuteen. Henry Westons -siiderit toimivat tämän tilaisuuden tyylikkäinä juomina. Siidereitä voi olla sommiteltuna itsepalvelupisteeseen tai virkistysjuomaa voi olla myös kaatamassa kauniisiin laseihin baarityöntekijä. 

Häiden siiderihour somistetaan puutarhamaiseen ympäristöön nojatuolein ja sohvin sekä tietysti juomatarjoiluin. Henry Westons -siidereistä löytyy montaa eri vaihtoehtoa. Rennossa tilaisuudessa voi olla myös akustista livemusiikkia ja mielellään pientä suolaista ja makeaa tarjottavaa häävieraita viihdyttämässä. 

Drinkkibaari häihin Henry Westons siiderit

Kuva Maria Kalmi

Kesähäiden auringon alla on ihanaa järjestää siideriteemainen cocktail hour häävieraille. Tunnin-kahden mittainen rento tilaisuus ennen hääruokailua luo juhlalle varmasti rennot puitteet.

Henry Westons -siiderit ovat oiva valinta, sillä niissä on valinnanvaraa sekä vahvuuksissa että mauissa. Siiderien lisäksi tarjolle on hyvä idea aina laittaa alkoholittomia virvokkeita.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA

 
Siideri hour järjestetään vihkimisen tai seremonian jälkeen, jolloin hääparille jää halutessaan hetki aikaa myös potrettikuvien rentoon ottamiseen. Parin kannattaa kuitenkin ehdottomasti myös itse liittyä mukaan siiderimaisteluun, jolloin pääsee jo heti hääjuhlan alussa seurustelemaan vieraiden kanssa.

Hääpäivä on kuitenkin hetkessä ohi, ja mitä enemmän on aikaa kiireettömään keskusteluun mahdollisimman monen kanssa, sitä upeammat muistot häistä kaikille lopulta jää. Mitäpä jos jättäisitte väliin muita ohjelmanumeroita ja panostaisitte hauskaan, vapaamuotoiseen yhdessäoloon?
 

Drinkkibaari Henry Weston siiderit

Kuva Maria Kalmi

Henry Westons -siiderit

H. Weston &. Sons Ltd on perheyritys, joka valmistaa luomu- ja erikoissiidereitä. Se tunnetaan erityisesti palkituista laatusiidereistään sekä perinteitä ja ympäristöä kunnioittavista toimintatavoistaan. Ihastuttavaa on sekin, että yritys sijaitsee Länsi-Englannissa pienessä Herefordshiren kreivikunnassa, täysin samassa paikassa, mihin se perustettiin vuona 1880.

Vintage-siideri on hedelmäinen vuosikertaversio, joka valmistetaan aina sadon parhaista omenoista kypsyttäen sitä 200 vuotta vanhoissa tammitynnyreissä vähintään kuuden kuukauden ajan. Cloudy Vintage on perinteinen suodattamaton omenasiideri. Organic taas on puolikuiva luomuomenasiideri.

Kaikki Suomesta saatavat Henry Weston -siiderit löydät Alkon sivuilta >>

 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat ja stailaus Maria Kalmi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä SERVAALI

 
Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2023.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristeluHäämenu