Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Oman vihkisormuksen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana

Malmin Korpupajalla valmistui Ullan unelmien vihkisormus ja yllätyksenä Ullalle, myös riipus joka kertoi tarinaa vuosikymmenien takaa. Malmin Korupajalla valmistettiin Ullan äidin toiveesta Ullalle häälahjaksi riipus äidin ja mummon vihkisormuksista.

Hääparin teetetyt sormukset Malmin Korupaja

Kuva Malmin Korupaja

Vain mielikuvitus on rajana sormuksen suunnitteluvaiheessa

– Minulle uniikki sormus merkitsi ennen kaikkea sitä, että sain ilman yhtään kompromisseja juuri sen mielikuvieni sormuksen mitä toivoinkin, Ulla kertoo.

– Päädyin vihkisormuksessani laboratoriotimanttiin, sillä minusta on viehättävä ajatus, että vaikka ihminen ei koskaan oppinut valmistamaan kultaa, timanttien suhteen tilanne on toinen. Muinaiset alkemistit olisivat varmasti nykyajasta riemuissaan.

– Malmin Korupajan ilmapiiriä voi mielestäni parhaiten kuvailla sanoilla maanläheinen ja sydämellinen. Koko kokemus olikin hurmaava sekoitus markkinatunnelmaa ja silti täysin yksilöllistä, kiireetöntä palvelua.

Uniikki koru perintövihkisormuksista Malmin korupaja

Kuva Malmin Korupaja

Perinne jatkuu sukupolvelta toiselle

Ullan äiti Mirkka halusi yllättää tyttärensä hänen hääpäivänään ja samalla jatkaa suvussa kulkenutta perinnettä, että sormukset siirtyvät äidiltä tyttärille.

Malmin Korupajalla toteutettiin tätä varten riipus. Tärkein asia Mirkalle oli jatkuvuus. 


– Sain itse nuorena äitini sormuksen itselleni. Minulle äitini hopeinen vihkisormus on ollut rakas sormus, joka nyt jatkaa elämää tyttärelleni tehdyssä riipuksessa, yhdessä minun sormukseni kanssa. Ehkä jonain päivänä riipus saa jatkoa tyttäreni omasta sormuksesta.

perhekuva mummo morsian Ulla, tytär ja Mirkka äiti

Kuva perhealbumista

Ullasta sormus rakkauden symbolina on ikivanha perinne, joka siirtyy yhä edelleen uusille sukupolville.

– Tulevaisuudessa toivoisin, että oma kaunis ja uniikki sormukseni säilyisi ja menisi aikanaan nyt 11-vuotiaalle tyttärellemme, sillä äitinikin on saanut oman äitinsä vihkisormuksen, morsian Ulla suunnittelee.

Tutustu Malmin Korupajaan, perheyritykseen jossa tehdään työtä jota rakastetaan, jotta asiakkaat saisivat kantaa koruja joita he rakastavat. Lue artikkeli Häät.fistä >>

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MALMIN KORUPAJA

Muokattu: 20.12.2021