Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille häihin

Lapset häissä

Kuva Andre Hunter / Unsplash.com

Kun pienten lasten vanhemmat suunnittelevat häitä tai hääpari haluaa erityisesti huolehtia häidensä vieraista, joilla on pieniä lapsia, minityyppejä varten kannattaa varata pientä ohjelmaa ja/tai puuhaa. Nappaa tästä pari vinkkiä!

Vinkit taaperoiden leikkipaikan luomiseen

  • Järjestä leikkipaikka juhlatilan yhteyteen niin, että vanhempien on helppo vahtia lapsia sivusilmällä jäämättä paitsi ohjelmasta.
  • Erillinen huone sopii parhaiten. Silloin lelut ja rekvisiitta pysyvät omalla paikallaan.
  • Varaa tyhjää lattiapinta-alaa leikkimiseen.
  • Kestävät rakennuspalikat, junaradat ja isot legot ovat nappivalintoja naperoille.
  • Jos taaperoikäisiä on paljon, varaa rauhoittumiseen oma tila, kuten teltta tai tiipii. Levitä sen sisään pehmeitä vilttejä ja laita koreihin lastenkirjoja.

Ohjelmanumero- ja puuhasteluideoita

Leffaan!

Jos juhlapaikan tilat sallivat, järjestä erilliseen huoneeseen lapsille lyhyt leffaelämys. Valkokankaalta katsottu puolituntinen ohjelma popparikippo sylissä on huikea elämys pienille. Muista huomioida lasten iät ja kertoa mahdollisuudesta etukäteen jo kutsussa tai juhlainfossa.

Naamiaiset

Hanki lastenhuoneeseen naamiaisia varten rekvisiittaa, kuten pantoja, naamareita ja pukuja. Anna lasten pukeutua ja leikkiä. Ohjelmanumeroon on hyvä varata aikuinen valvomaan ja auttamaan lasten puuhastelua.

Juhlaprinsessa

Juhlaprinsessa

Juhlaprinsessa vierailee juhlissa viihdyttämässä lapsivieraita. Ohjelmaan kuuluvat kasvomaalaukset ja yhteisleikit, sekä prinsessatunnelmaa ja taikaa kaikenikäisille! Prinsessahahmoista löytyy useita vaihtoehtoja. Hinnat alkaen 100 e.

Pinjata

Pinjata

Täytä pinjata (espanjaksi piñata) nameilla tai vaikka tarroilla ja tarrakirjoilla. Yllätykset tipahtavat lattialle, kun pinjata lyödään hellästi rikki. Yksisarvinen-pinjata Calligraphenin valikoimasta.

MunMuru photobooth

Photobooth

Oma photobooth vain lapsille! Sano siis muikku! MunMuru saapuu juhlapaikalle kuvaamaan lapsia ja kuvat saa mukaansa muistoksi.

Ilmapallotaikuri Taika

Taikuri

Ilmapallotaikuri Taika on odotettu ohjelmanumero pienten keskuudessa.

 

Lisää ohjelmaideoita lapsille häihin Häät.fissä

Lue Lapsivieraat viihtymään häissä – Irtokarkkeja ja värityskirjoja >>

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden ohjelma