Nyt vietetään tyylikkäät kaupunkihäät – Unohda ladot ja lavatanssit!

hääpari juoksee kadun yli

Kaupunkihäät on nouseva trendi. Hiljaisia signaaleja on ollut näkyvissä jo pidempään. Yhä useampi on kaupungissa varttuneita ja kaupunkikulttuurissa marinoituneita nuoria aikuisia, joille tunnelmalliset häät eivät enää yhdisty maalaismaisemaan, buffetruokailuun ja omin käsin askarreltuiin hääkoristeisiin. Kaupungissa kasvanut ja kaupunkilaistunut järjestää häät kaupungissa.

Klaus K on stadilainen valinta

Kansallisromanttiset hotellirakennukset sijaitsevat keskellä Helsinkiä, kävelyetäisyyden päässä Helsingin kauneimmista kirkoista ja maistraatista.

Urbaaneissa Klaus K -häissä hääpari ja läheisimmät vieraat saapuvat paikalle raitiovaunulla jo edellisenä iltana. On aika nauttia maailmalta rantautuneeseen tapaan rehearsal dinner ja kiittää juhlajärjestelyihin osallistuneita. Miten hauskaa, että kaikki vieraat saa majoitettua yhteen paikkaan, yhdeksi yöksi tai koko juhlaviikonlopuksi!

Seuraavana aamuna on elämän suurimman juhlan aika. Klaus K:n henkilökunta viimeistelee tiloja ja tarjoiluja, kukkalaitteet kannetaan sisään. Hääparin ei tarvitse tehdä muuta kuin valmistautua tahoillaan kiireettä vihkimiseen, paksuissa kylpytakeissa, kuplivaa siemaillen.

Klaus K:n suuri sali on Helsingin tyylikkäimpiä tiloja. Se taipuu monenlaiseen juhlaan, ylellisistä istuvista illallisista muodikkaisiin cocktailkutsu-häihin. Intiimit kesähäät järjestätte kattoterassillamme, jossa on myös vihitty useampikin pari. Italiaa fanittavat kyyhkyläiset kattavat vierailleen riehakkaan viiden ruokalajin festa italianan kivijalan ravintola Toscaniniin.

Klaus K:n henkilökunnalla on raudanluja kokemus ja osaaminen juhlajärjestelyistä. Meidän kauttamme löydätte myös mm. palkitun hääsuunnittelijan, floristin ja muusikot. Teemme kaikista unelmistanne totta: meille on kunnia-asia tehdä päivästänne paitsi ikimuistoinen, myös teidän näköinen.

Kun vihkiminen on suoritettu ja rakkaudentäyteiset juhlat juhlittu, hääpari saa astua koristeltuun häähuoneeseen. Kenties katamme vielä iltapalaa ja kuohujuomaa? Aamulla nautitaan vielä seurueen yhteinen samppanjabrunssi. Sillä aikaa kun tarjoilijamme vaahdottavat maitoa aamukahviinne, juhlatilat siistiytyvät taka-alalla henkilökuntamme toimesta kuin itsekseen, eikä hääseurueesta kenenkään tarvitse edelleenkään osallistua muuhun kuin nauttimiseen.

Klaus K on ylpeästi yhdenvertainen ja toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki rakastuneet parit.

Ole uniikki lumihiutale, valitse talvihäät! Pakkashuurteinen Helsinki on upea miljöö romanttisille juhlille Klaus K.ssa!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KLAUS K

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta