Nimisormus on merkityksellinen sormus

Nimisormus on merkityksellinen sormus

Kultaseppä Elina Huttunen, Korus Designilta haluaa suunnittella tyylikkäitä, merkityksellisiä ja tarinallisia koruja. Hän rakastaa koruja, joilla on kantajilleen myös symbolista arvoa kauneuden lisäksi. Tähän tarpeeseen hän pääsi vastamaan, kun liikkeeseen tuli kahden lapsen äiti.

– Tämä äiti halusi itselleen leveän sormuksen, joka kertoisi hänen lapsistaan. Sormuksessa täytyi olla myös lasten nimet kauniisti esillä. Hän ei kuitenkaan halunnut perinteisiä kaiverrettuja nimiä, vaan jotakin modernimpaa, kertoo Elina Huttunen.

Nimisormus on merkityksellinen sormus

– Halusin nimien muodostavan kauniin kuvion sormen ympärille. Ja vaikka sormuksesta tulisi leveä, halusin nimisormuksesta hieman keveämmän ja modernimman ja kirjaimissa täytyi olla klassista ajattomuutta.

– Minulle oli myös tärkeää, että sormus toimisi kauniina koruna, josta nimet huomaa vasta, kun sitä tarkemmin katselee, hän kuvaa suunnittelun haasteita.

Vaikka ensimmäinen Nimisormus syntyi uniikkikoruna, uudet versiot säilyvät aina uniikkeina ja tilaajalleen henkökohtaisina.

– Nimisormuksia valmistetaan vain tilauksesta, mutta ne ovat kaikki uniikkeja. Jokaisen sormuksen nimet ja nimiyhdistelmät ovat erilaisia. Samoin sormen koko täytyy ottaa huomioon ja sovittaa kirjaimet kauniisti sormen ympärille. Täysin samanlaista sormusta ei löydy, kertoo Elina Huttunen.

Miksi juuri tämä koru on merkityksellinen sinulle?

– Olen erityisen tyytyväinen sormuksen muotokieleen ja leikkisään hienostuneisuuteen. Myös asiakas oli oikein tyytyväinen!

Korus Design

Tuomiokirkonkatu 32
33100 Tampere

info@korus.fi
+358 3 22 55 877

www.korus.fi

www.facebook.com/KorusDesign/
www.instagram.com/korusdesign/
Pinterest.com/KorusDesignArt/

Nimisormus on merkityksellinen sormus

 

KUUKAUDEN KORU -ARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset