Niinattaresta huikeat asut juhlaan

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Niinattaresta huikeat asut juhlaan

Niinatar-hääpukuliike Helsinki

Niinatar on kenties suurin ja suosituin hää- ja juhlapukujen erikoisliike Suomessa. Niinatar pukee tyylikkäästi koko hääseurueen.

Niinattaren laajasta kansainvälisesti palkitusta valikoimasta löydät hääpuvut, iltapuvut ja vanhojentanssipuvut sekä upeat asusteet ja kengät.

Niinattaresta löydät kattavan hääpukujen tilausvalikoiman, josta voit valita unelmapukusi tuhansien luomusten joukosta. Niinattaren ammattitiimi auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan puvun.

Miehetkin juhlivat tyylikkäästi

Niinattaresta löydät myös tyylikkäät miesten juhlapuvut omaksi tai vuokralle. Miesten pukuvalikoimaan kuuluvat frakki, saketti, smokki, bonjour ja tummat puvut.

Niinattaressa on 100 % toimitustakuu. Mallistoihimme kuuluvat maailman suosituimmat hää- ja iltapukumerkit, ja merkkiemme premium dealerinä Niinatar takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen tuotteilleen.

Varaa oma sovitusaikasi

Palvelemme ainoastaa ajanvarauksella! Varaa sovitusaika Niinattaren spesialistille numerosta (09) 2419 770, niin pääset tutustumaan Niinattaren laajaan valikoimaan ammattitaitoisen pukeutumisspesialistin avustuksella.

Miss Suomen pukee Niinatar

Niinatar on jo useita vuosia pukenut missit näyttäviin hääpukuihin, kuvassa Miss Suomi 2015 -finalistit hääkakkupöydän ääressä Vanajanlinnassa.

Niinatar

Runeberginkatu 40, Helsinki

Puh. 09 2419 770

niinatar@niinatar.fi

www.niinatar.fi
Facebook @Niinatar.fi
Instagram
 @Niinatarbridalshop
Twitter @NiinatarARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä NIINATAR

Muokattu: 3.12.2018