Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Näyttävät häät Grand Hotel Tammerissa

Näyttävät häät Grand Hotel Tammerissa

Tamperelaisen perinteikkään, vuonna 2009 täydellisesti peruskorjatun, Grand Hotel Tammerin historiallinen miljöö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet elegantteja ja näyttäviä häitä varten.

Tammerin upeaan, 20-luvun tyyliä henkivään juhlasaliin mahtuu jopa 180 juhlijaa. Kaikki räätälöidään hääparin toiveiden mukaan, eikä mitään tarvitse tuoda mukanaan. Juhlatarjoiluissa on valinnan varaa monen ruokalajin buffetista aina gourmet-lautasannoksiin asti. Kun Tammer huolehtii puitteista, tarjoilusta ja muista palveluista, voi morsiuspari keskittyä rauhassa juhlasta nauttimiseen. Tammer on siis ehdottomasti juhlapaikka ja hääpaikka, joka sopii vaativaankin makuun.

Päivän päätteeksi niin häävieraat kuin hääparikin voivat majoittua hotellin viihtyisiin huoneisiin. Itse juhlapari voi viettää hääyön esimerkiksi ylellisesti presidentti Mannerheimin mukaan nimetyssä Marskin sviitissä.

 

 

 

 
 

'

Näyttävät häät Grand Hotel Tammerissa

Muokattu: 2.10.2017