Näyttävä morsiamen look on täynnä glamouria

Näyttävä morsiamen look on täynnä glamouria

Kuva Maria Peltomaa

Häämeikki trendeissä vuodelle 2018 korostetaan voimakuutta ja näyttävyyttä. Unohtamatta kuitenkaan juuri sopivan pehmeää tyyliä, jotta meikki näyttää hyvältä niin luonnossa kuin kuvissakin.

GMC Studion meikkaja Minna Granqvistin käsialaa ovat Häät-lehden muotijuttujen meikit uudessa, lokakuussa 2017, ja tammikuussa 2018 ilmestyvissä lehdissä. Siispä kyselimme Minnalta tulevista häämeikkitrendeistä.

– Kesän 2018 morsian hehkuu ihon luonnollisella tasaisuudella ja heleydellä. Meikki näkyy, mutta ei ole voimakas. Arvelen, että bohotyyli tulee olemaan kantava voima ensi kesän häämuodissa, pienellä ripauksella glamouria, Minna kertoo. 

morsiamen look on täynnä glamouria

Kuva Maria Peltomaa

Oikeanlaiset tuotteet antavat hehkua häämeikkiin

Minna Granqvist perustaa on tekemisensä huolelliseen meikkipohjaan.

– Häämeikissä kannattaa muistaa huolellinen pohjustus: siisti ja peittävä meikkipohja sekä kiillottomuus. Kiiltävä iho ei ole edukseen kuvissa, vaikka nykyään kuvien käsittelyllä voidaankin pelastaa paljon.

 – Myös sulhasen ihon kevyt tasoitus ja puuterointi on kauniiden hääkuvien kannalta ensiarvoisen tärkeää. Ja ei – mies ei näytä meikatulta kuvissa, Minna muistuttaa.

morsiamen look on täynnä glamouria

Kuva Maria Peltomaa

 

Hyvien tuotteiden lisäksi, ammattilaisen tekemien korostusten, varjostusten ja häivytysten osuus juhlameikissä on erittäin tärkeä.

 – Hyvät tuotteet ja ammattilaisen siveltimen jälki takavat sen, että vahvempikin meikki näyttää glamourilta vielä yön pikkutunneilla. Heikkolaatuisilla tuotteilla vahva meikki helposti suttaantuu pitkän päivän aikana. Ammattilainen myös tietää korostusten ja varjostusten oikeat kohdat ja saa parhaat puolesi esille. Oikeanlaisten tuotteiden lisäksi, meikkaajan hyvä värisilmä antaa hehkua meikkiin, neuvoo Minna.

morsiamen look on täynnä glamouria

Kuva Nina Röntynen / Ninka Photography

Minnan omiin luottotuotteisiin kuuluvat Kryolanin ja Joe Blascon tuotteet sekä Estee Lauder ja Thalion.

 – Minun must have -tuote on Kryolanin Make up Blend -voide, joka sekoitetaan minkä tahansa meikkivoiteen sekaan. Se antaa meikkipohjalle uskomattoman hyvän keston. Samasta sarjasta löytyy myös luomivärin pohjustustuote Eyeshadow primer, jolla silmämeikki pysyy luomella aamuun asti, Minna tietää.

 Näitä tuotteita Minna käytti myös Häät-lehden 02/2017 kuvausmeikissä. Malli Michaelan kuvausmeikki tehtiin glamouriksi ja näyttäväksi, olematta kuitenkaan tippaakaan teatraalinen.

Kuvat Maria Peltomaa Photography ja Ninka Photography

morsiamen look on täynnä glamouria

Kuva Maria Peltomaa

Minna Granqvistin suosikkituotteet löydät GMC Studion verkkokaupasta www.kosmetiikkaviidakko.fi


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Kosmetiikkaviidakko.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehtiMorsiamen kauneus