N-A-U-T-I häiden suunnittelusta joka päivä!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

N-A-U-T-I häiden suunnittelusta joka päivä!

Kuva Leah Kelley / Pexels

Varsinkin häiden loppumetreillä on helppo luisua häästressin syövereihin, ja alkaa hetkittäin jopa vihaamaan koko naimisiin menemistä. Vuoden 2017 kesän morsian Tiia kertoo omista stressihetkistään ja kuinka hän niistä selvisi.


Sen oikean juhlapaikan nähtyään mielikuvitus alkaa heittelemään erilaisia ideoita koristelun suhteen ja niitä tulee naurettavan paljon! Eikä asiaa todellakaan helpota Internetin tarjoama helppous löytää miljoona muutakin ideaa.

Pää menee sekaisin Pinterestin, häälehtien ja blogien lukemisesta. Tai ainakin minun meni, enkä usko olevani ainoa tuleva morsmaikku, jolle on käynyt näin.

Itselleni ongelman aiheutti jo värien tai yleisen teeman päättäminen. Joka päivä olin miettinyt uuden tyylin pöytiin, kortteihin jne. Kulta oli yhdessä vaiheessa ylivoimaisesti minun suosikkini, kunnes tajusin, että selailemani sivut antoivat nämä ideat ja ne eivät todellakaan olleet meidän tyylisiä.

Taas yksi päivä muiden joukossa, kun stressasin asioista. En vain osannut päättää mitään. Asiat eivät menneet eteenpäin ja olin vain niin sekaisin - enää en tiennyt mitä halusin. No sitten S sanoi jotain, mikä selkeytti pääni totaalisesti.

N-A-U-T-I häiden suunnittelusta joka päivä!

Hän kysyi "missä paikassa viihdyn eniten?" ilmiselvä vastaukseni oli KOTONA. Toinen katsoo minua vähän hölmöllä ilmeellä ja toteaa, että eikö se ollut sitten siinä ja olihan se!

Ihana, rento sekä kotoisa tunnelma saataisiin varmasti luotua luomalla sama henki kuin kotonamme on eli käyttämällä valkoista, mustaa, harmaata sekä ruskean eri sävyjä. Tämän tajuttuani netin tutkiminen alkoi aivan uudella fiiliksellä ja selkeällä päällä.

Olen sitä mieltä, että juhlapaikan koristelun miettiminen on vielä ihan suht helppoa, mutta mitä muita asioita häät nykyään ”vaativat” olikin ihan eri asia. Jos pääni oli sekaisin väreistä, niin oli se myös ihan siitä, kun "opiskelin" oikein urakalla pari kuukautta mitä häihin nykyään sisältyy.

Välillä kauhistutti jo tuleva työmäärä, mutta nopeasti se aina muuttuu suureen iloon ja onneen. Itselleni tämä suunnitteluaika on ollut todellista nauttimista ja joka päiväistä fiilistelyä tulevista häistä. Joten kehotan kaikkia tulevia morsiamia rauhoittumaan ja vaan nauttimaan tästä ihanan ainutlaatuisesta ajasta elämässä. Meillä on lupa häähössöttää!

Häämessut ovat myös oiva tapa saada uusia ideoita ja nähdä asioita taas vähän erilaisilla silmällä - nimittäin ammattilaisten silmällä. Minulle onkin ollut tärkeää, että olen saanut kohdata kasvotusten eri alojen toimijoita ja kysyä ns. tyhmät kysymykset heiltä suoraan. 

Kävin viime vuonna häämessuilla Helsingissä ja Turussa, enkä lähtenyt kummaltakaan reissulta tyhjin käsin pois. Tarjouksia rakastaville messut ovat oiva paikka löytää huikeita diilejä! Helsingistä lähdin tyytyväisenä kotiin, koska löysin itselleni sormuksen, todella hyvään hintaan, todella hyvällä sopimuksella ja vielä ihanan palvelun kera.

Turun messuilta lähtiessäni olin tehnyt sopimuksen kukkakaupan kanssa, johon olen myös suunnattoman tyytyväinen. Vaikka sinulla olisikin kaikki valmiina tai häät vasta suunnitteilla, niin suosittelen messuja jo pelkästään sen fiiliksen takia. Koko tapahtuma on täynnä rakkaudesta ja häistä sekaisin olevia ihmisiä, kaikki ovat iloisia ja ystävällisiä.

Lisää vinkkejä löydät Häät.fin artikkelista 4 vinkkiä kuinka suunnitella häät inspiraatiotulvassa. Lue se täällä >>

Muokattu: 23.5.2019