Musiikki häissä – DJ:llä avaimet tunnelman luomiseen

Musiikki häissä — DJ:llä avaimet tunnelman luomiseen

Häät ovat monen ihmisen elämässä isoin ja tärkein juhla. Musiikki näyttelee juhlissa tärkeää osaa. Tunnelma luodaan musiikilla. Haluamanne tunnelma saavutetaan kun musiikki suunnitellaan alusta loppuun asti ammattilaisen kanssa.

Häissä musiikin pitää alkaa heti, ja jatkua ilman turhia keskeytyksiä aina pikkutunneille asti. Toinen tärkeä asia on tunnelmavalaistus. Ammattilaisen käsissä voit huoletta nauttia juhlienne musiikista. Häädj on silloin loistava ratkaisu.

DJ rakentaa sopivan musiikkicocktailin

Tyylikäs ja rento taustamusiikki alkaa vieraiden saapuessa juhliin. Tyylivaihtoehtoja on monia, mutta tärkeintä on, että musiikin pitää virittää vieraanne juhlatunnelmaan. Ja samalla antaa mahdollisuus seurusteluun.

Hääparin saapumisen juhlatilaan kruunaa sisääntulomusiikki. Biisin pitää olla lyhyt ja ponnekas, se voi olla juhlava, koskettava tai hauska. esim. lätkäjoukkueen sisääntulobiisi tai elokuvamusiikkia.

Häätanssi on illan tärkein kappale. Sen ei tarvitse olla perinteinen valssi, vaan se voi olla myös ns. hidas. Toisaalta on olemassa paljon esim. pop-kappaleita, jotka voi tanssia valssina.

Osa vieraistanne odottaa tanssimusiikkia. On kohteliasta, että ohjelmassa on muutama perinteinen paritanssi. Nämä kappaleet voidaan valita teemaan sopivasti, tai jättää pois, jos haluatte pitää linjastanne tiukasti kiinni.

Loppuillan bilemusiikki pitää rakentaa teidän ja vieraiden suosikkien mukaan niin, että kaikki tanssivat ja viihtyvät. Rajoja saa ja pitää rikkoa. Parhaat bileet ovat ne, joissa tanssilattia on täynnä ja kädet ilmassa.

Musiikki häissä — DJ:llä avaimet tunnelman luomiseen

Anna ammattilaisten hoitaa homma


Vieraidenne pitää viihtyä. Poikkeuksetta häissä ikähaitari, ja sitä kautta musiikkimaku, on laaja. Osaatteko valita oikeat biisit nuorille ja vanhoille, ja samalla säilyttää tunnelman? Täydellisen soittolistan luominen ei riitä, sillä DJ lukee tanssilattiaa, ja ottaa vastaan toiveita. Ilman DJ:tä pahimmillaan loppuillan musiikista ei huolehdi kukaan ja juhlat kuivuvat kasaan.

Harvoista hääpaikoista löytyy kunnon kaiuttimet. HääDJ tuo mukanaan kaiuttimet sekä langattoman mikrofonin.

Musiikki häissä — DJ:llä avaimet tunnelman luomiseen
Musiikki häissä — DJ:llä avaimet tunnelman luomiseen

Avaimet onnistuneisiin juhliin

  • Tehkää juhlistanne teidän kuuloisenne vieraita unohtamatta.
  • Muistakaa, että tunnelma syntyy myös valoilla. Juhlatilan loisteputkivalaistus pilaa hyvänkin tunnelman.
  • Älkää unohtako taustamusiikkia vaikka valitsette bändin. DJ kannattaa valita bändin lisäksi. Ennen bändiä DJ hoitaa taustamusiikit, ja livemusiikin jälkeen loppuillan bileet. Bändien soittoaika on kuitenkin rajallinen.
  • Satojen häiden kokemuksella suosittelemme panostamaan sekä musiikkiin että valaistukseen.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HÄÄDJ

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden ohjelma