Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Muodokkaan morsiamen hääpuvussa pitää olla tyyliä ja tukea

Muodokkaan morsiamen hääpuvussa pitää olla tyyliä ja tukea - katso video

Nyt myös Muotitalo Tyynelästä on saatavissa vain ja ainoastaan plus-koon morsiamille suunnitellun Callista-malliston hääpukuja. Muodokkaille naisille suunnitellut morsiuspuvut ovat keveitä, ilmavia ja tyylikkäitä, vaikka pukujen koot alkavat koosta 44 ja jatkuvat aina kokoon 60 saakka.

– Callista-malliston avulla pystymme palvelemaan kaikkia kurvikkaita plussa-koon naisia laadukkailla ja kauniilla hääpuvuilla. Jokainen morsian ansaitsee päällee paitsi kauniin ja laadukkaan, myös hyvin istuvan puvun hääpäivänään, kertoo Katrin Landsberg syitä, miksi Callista-mallisto löytyy Muotitalo Tyynelän valikoimista Helsingistä, Tampereelta ja Seinäjoelta.

Katso miltä Callista-puku näyttää mallinpäällä Lontoon Bridal Showssa. Häät-lehden Kaarina Korventaka ja Muotitalo Tyynelän Katrin Landsberg esittelevät mallistoa.

Muokattu: 12.11.2018