Morsiusmuodin edelläkävijä Muotitalo Tyynelä

Wilvorst - Muotitalo Tyynelä

Lavem by Muotitalo Tyynelästä löydät kansainvälisen, satojen morsiuspukujen valikoiman kaikissa kokoluokissa. Lavem by Muotitalo Tyynelän liikkeet löydät Helsingistä, Tampereelta ja Seinäjoelta.

– Meiltä asiakas saa asiantuntevaa asiakaspalvelua alan ammattilaisilta. Pienenä perheyrityksenä haluamme palvella aina parhaamme mukaan ja tarjota morsiamelle hienon kokemuksen valmistautuessaan elämänsä tärkeimpään juhlaan. Seuraamme juhla- ja hääpukumaailman viimeisimpiä trendejä, ja valmistelemme oman Lavem-malliston huolella. Pukumme on suunniteltu korostamaan asiakkaan omia yksilöllisiä piirteitä, ja kaavoitus on tehty istumaan hyvin skandinaavisen vartalomallin yllä, Katrin Landsberg kuvailee.


– Monipuolisuuden takaamiseksi liikkeistämme löytyy myös useita muita hääpukumaailman laatumerkkejä, kuten Amour Bridal ja uusi alan nouseva merkki Iryna Kotapska. Kaikista myymälöistämme löytyy juhla- ja hääpukuja kokoluokissa 30–60 ja tilaamme asiakkaillemme tarvittaessa myös omilla mitoilla valmistettuja asukokonaisuuksia.

Juhlapuvut koko hääseurueelle

Lavem by Muotitalo Tyynelä on täyden palvelun juhlapukumyymälä, jossa puetaan morsiamen lisäksi koko hääseurue.

– Valikoimistamme löytyy laaja mallisto miesten pukuja niin vuokralle kuin omaksikin. Uusi eurooppalainen miestenpukumallisto tarjoaa nyt hienosti istuvia, tyylikkäitä kokonaisuuksia miehille erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Slim-malliset tummansiniset puvut ja hienostuneet smokit tilataan asiakkaalle vaikka omien mittojen mukaan.


– Olemme satsanneet morsiamen äidin ja juhlavieraiden yksilöllistä pukeutumista silmälläpitäen tulevaan juhlakauteen erityisen hyvin. Uusia vaatemerkkejä ja -mallistoja on tarjolla upeissa väreissä ja kokoluokissa, Katrin Landsberg lisää.

– Haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisuuden pukeutua Suomessa suunniteltuun, kauniiseen ja yksilölliseen asukokonaisuuteen laadusta tinkimättä.

– Perheyrityksemme haluaa tarjota asiakkaille sitä mitä he haluavat löytää ja olemmekin aina tuntusarvet herkillä kuulemaan toiveita. Meidän myymälöissämme henkilökunta on asiakkaista varten ja olet tervetullut juuri sellaisen kuin olet! Poikkea käymään, huudahtaa Katrin!

Muotitalo Tyynelä

www.muotitalotyynela.fi

Facebook @Muotitalo Tyynelä, Suomi-Finland HELSINKI
Mannerheimintie 62
Ajanvaraukset hääpuvut (09) 444 750
Juhla-asut ja miesten puvut 050 9110 613

TAMPERE
Hämeenpuisto 25 (NYT UUDESSA OSOITEESSA)
(03) 212 2079

SEINÄJOKI
Kauppakatu 19
(06) 423 2790

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MUOTITALO TYYNELÄ

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut