Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Modernit maalaishäät Kytäjällä – runsasta romantiikkaa ja ripaus luksusta

Hääpaikka Hääpari skoolaa Kytäjän Kartanon talli Hyvinkäällä

Kuva Camilla Bloom Photography

Maalaishäiden pehmeä tunnelma yhdistyy tyylikkääseen somistukseen sulavasti. Kytäjän Kartanon talli sopii täydellisesti pientä luksuksen lumoa etsivälle.

Seremonia kukkien keskellä kesäterassilla, juhlat taidokkaasti somistetussa vanhassa ravitallissa ja hääyö hulppeissa järvimaisemissa. Kutkuttavan kaunista ja houkuttelevaa. Tätä kaikkea tarjoilee Kytäjän Kartanon talli Hyvinkäällä.

Koivukuja ja vanhat rakennukset, läheinen järvimaisema ja kartano luovat upean kokonaisuuden elämyksellisille häille. Täällä maalaishenkisyys on tyylikkäällä tavalla läsnä.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

Kartanon tallin monipuolisuus antaa lukemattomia mahdollisuuksia unelmien toteuttamiseen. Vanhaan ravitalliin mahtuu jopa 150 henkilöä. Lisätilaa tarjoilee tyylikäs terassi sadan hengen kapasiteetilla. Huikea yksityiskohta ovat erilliset osiot, joihin voi somistaa tyylikkäät teemahuoneet. Miltä kuulostaisi vaikka samppanjabaari tai sikarihuone?

Modernilla otteella vanhaa kunnioittaen viimeistelty maalaisjuhlatila pitää sisällään kaiken, mitä hääjuhlaan tarvitaan tilojen puolesta. Koristelun loihtii idearikas pari apulaisineen itse tai apuun voi palkata juhlatilan suositteleman hääsuunnittelijan. Myös catering-palvelusta ja juomista saat päättää itse. Vuokraan kuuluu aina koko viikonloppu, joten aikataulu antaa näppärää joustoa.

Juhlajärjestelyjä helpottavat lukuisat majoitusmahdollisuudet muutaman kilometrin säteellä, kuten järvenrantahuvilat. Lyhyen matkan päässä sijaitsee myös kirkko, josta pari voi vihkimisen jälkeen siirtyä juhlapaikalle hevoskyydillä.

Tunnetko siis jo järviveden lämpimän kosketuksen jalkapohjissasi, heinältä tuoksuvan tuulenvireen poskillasi? Vai lumoudutko herkemmin lumikinosten kuulaudesta? Kytäjällä voit järjestää häät minä vuodenaikana tahansa.


Teksti Tanja Hakala
Kuvat Camilla Bloom Photography
Stailaus Mevent Weddings

Kytäjä

Milla Kivinen
+358 50 4774 206
milla.kivinen@kytaja.fi

www.kytaja.fi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KYTÄJÄ

Muokattu: 7.8.2020