Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Kieloranta tarjoaa loistavat puitteet sekä unelmien talvi- että kesähäiden järjestämiseen. Järvenrantamaisema sekä suuret viheralueet takaavaa tyylikkäät kesähäät, ja tunnel­mallisia talvihäitä suunnittelevalle tämä on unelmien täyt­tymys huolellisesti hoidettuna talvikohteena. Kieloranta on maantieteellisesti loistavalla sijainnilla Hämeen sydämessä Hämeenlinnassa – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja kaikkialta Etelä-Suomesta.

Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Kielorannassa on mahdollisuus järjestää sekä ulko- että si­sätilahäät, ja erikoisuutta hakeville löytyy 75 hengen kota, missä voi järjestää esimerkiksi tunnelmallisen talvivihki­misen. Kauniissa kesämaisemissa vihkiminen tyynen järven rannalla on ikimuistoinen kokemus.

Unelmien häät

"Haaveissamme oli järjestää sukulaisillemme ja ystävillemme intiimit ja tyylikkäät, mutta rennot häät. Ystävät totesivatkin juhlapaikan nähdessään, että se oli täysin meidän näköisemme. Kieloranta oli hääpaikkana kaikille vieraillemme uusi, ja moni kysyi miten olimme sen onnistuneet löytämään. Kiitos Kielorannan väelle sujuvasta yhteistyöstä. Me saimme unelmiemme häät!"   Ekaterina ja Tuomas

"Hääpaikkaa valitessamme emme halunneet tyytyä tavanomaiseen, vaan halusimme modernia tyylikkyyttä ja luonnonläheisyyttä. Vieraslistallamme oli ulkomaalaisia ystäviä, jotka eivät olleet koskaan käyneet Suomessa ja joille halusimme näyttää millainen Suomi on parhaimmillaan. Kieloranta ylitti odotukset joka osa-alueella tarjoten vieraille ja hääparille unohtumattoman kokemuksen. Tilava ja kaunis pihapiiri mahdollistaa rennon yhdessäolon kesäillassa."   Outi ja Pekka

Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Juhlatila on suunniteltu niin, että sitä on helppo muunnel­la häiden teeman ja osallistujamäärän mukaan. Juhlatila taipuu kätevästi aina muutaman kymmenen juhlijan intii­meistä häistä isompiin (max 120 hlö) juhliin. Pöytäjärjes­telyä on helppo muuttaa, ja tyylikkäät kalusteet sulautuvat monen tyyliseen kattaukseen. Juhla-aluetta on myös helppo laajentaa ulkoterasseille, joita löytyy juhlatilan molemmin puolin.

Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Usein juhlijoita häihin saapuu pidemmänkin matkan päästä, ja tämän on myös Kieloranta ottanut huomioon. Paikanpääl­tä löytyykin useita erilaisia majoitustiloja – yhden hengen huoneita, kahden hengen huoneita ja myös muutamia per­hehuoneita. Kielorannassa majoittuu yhteensä 34 henkilöä.

Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Haluamme tarjota myös luksusta hääparille. Kielorannan hääviikonloppupakettiin kuuluu juhlapaikan yhteyteen jär­ven rantaan rakennettu erillinen 140m2 luksus-rantahuvila Villa Kieloranta, jossa hääpari saa nauttia hääviikonlo­pusta kaikessa rauhassa. Villa Kielorannasta löytyy kaikki mukavuudet, erillinen rantasauna ja uimaranta valkoisella hiekkarannalla. Kauniissa järvenranta maisemassa on ihana herätä uuteen aamuun – avioliitto on syytä aloittaa tyylillä!

Modernit häät Kielorannassa Hämeenlinnassa

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta