Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Miten teetän yksilöllisen ja persoonaan sopivan uniikkikorun?

Kultaseppämestari Pekka Kulmala

Kultaseppämestari Pekka Kulmalalle jokainen työ on niin iso kuin pieni jalokivikoru voi olla

Jokaisen korun taival alkaa kultaseppämestarin suunnittelupöydältä. Paperille muodostuu taidokas piirustus, jonka perusteella käydään läpi kivien koot, istutustavat ja muut millin kymmenesosan vaativan tarkkuuden alaiset yksityiskohdat kohti täydellisyyttä. Yksilöllinen, käsityönä tehty sormus kestää aikaa ulkonäkönsä ja materiaaliensa puolesta, mutta vaatii tekijäkseen taitavan kultasepän. Parhaimmillaan sormuksen elinikä on satoja vuosia.
 
Sormusta teettäessä tärkeintä on korun käyttäjän persoonaan sopiva design ja korun suunnittelu jokapäiväiseen käyttöön sopivaksi. Asiakkaan ei tarvitse ennalta tietää materiaaleista tai teknisistä yksityiskohdista; Kulmalan ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta vastaa koruihin liittyviin kysymyksiin ja opastaa asiakkaan jalokivien ja korujen maailmaan. Maailmaan, johon on helppo uppoutua ja rakastua. Jokainen jalokivi ja suunnitteluprosessi on ainutlaatuinen, kuten ovat morsian ja sulhanenkin.

Vihkisormuksen sovitus Kultaseppä Kulmala

Ylellisten korujen maailma löytyy Ullanlinnasta

Helsingin Ullanlinnassa, rauhaisalla Kapteeninkadulla sijaitsee kaunis liike, jonka viereisessä huoneessa on kolmen kultasepän työpöydät. Liikkeen näyteikkunoissa kimaltaa toinen toistaan upeampia taidonnäytteitä sormuksista korvakoruihin. Liikkeen puolella, antiikkisen konttoripöydän äärellä istuu kultaseppämestari Pekka Kulmala, tervehtien ystävällisesti vitriinien eteen pysähtyviä asiakkaitaan.

Kultaseppä Kulmalalla rakastetaan värillisiä jalokiviä

Kulmalan korut suunnitellaan ja valmistetaan taitavissa käsissä omalla verstaalla, jolloin asiakkaan on mahdollista keskustella kultasepän kanssa pienimmistäkin yksityiskohdista. Kultaseppä Kulmalalla rakastetaan värillisiä jalokiviä, joista kultaseppämestari Pekka Kulmala kertoo asiakkailleen erittäin mielellään. Materiaalien laatu, alkuperä ja vastuullisuus ovat Kulmalalle tärkeitä asioita, joihin kiinnitetään jatkuvasti enemmän huomiota. Kaikista Kultaseppä Kulmalan käyttämistä jalometalleista yli 95% on kierrätettyä. Kultaseppä Kulmalan timanttitoimittajilla on Responsible Jewellery Councilin myöntämä sosiaalisen vastuullisuuden sertifikaatti. Toimittajat ovat myös sitoutuneet Kimberleyn prosessiin, joka takaa muun muassa sen, ettei timanteilla rahoiteta konfliktialueiden epäeettistä toimintaa.

Kulmalan valikoimista löytyy timanttien lisäksi jalokiviä grönlantilaisista rubiineista kotimaisiin jalokiviin. Klassisen kauniiden, värittömien timanttien rinnalle moni valitseekin vihkisormukseensa samppanjan sävyjä, tai lempivärinsä mukaisen safiirin. Jalokivien omia sävyjä voi tehostaa kiveä ympäröivällä jalometallin sävyllä. Samppanjansävyisen timantin roosaan vivahtavaa sävyä korostaa ruusukullan lempeä hohto, tai platinan, kaikista kirkkaimman jalometallin valkea kiilto.

Kultasepät Kultaseppä Kulmala

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KULTASEPPÄ KULMALA

Muokattu: 21.1.2021