Miten suunnittelet onnistuneet häät Häät.fi Hääpolun avulla?

Häiden suunnittelutyökalut

Hienoa että tulit Häät.fi Hääpolulle ja suuri projektisi on alkamassa. Lämpimästi tervetuloa - nyt mennään!

Tässä seuraavaksi esittelen kuvien kera muutaman Hääpolun näppärän ominaisuuden, joita voit hyödyntää häiden suunnittelussa.

Hääpolkuni

Muokkaa Hääpolusta omien hääsuunnitelmienne näköinen! Hääpolun listanäkymässä voit merkata Hääpolun varteen poimimiamme, häiden suunnitteluun liittyviä tehtäviä itsellesi tarpeettomaksi (NÄKYVILLÄ/PIILOTETTU) tai valmiiksi (KESKEN/VALMIS).

Voit myös vaihtaa tehtävien ja aihekokonaisuuksienkin paikkaa, jos oletusjärjestys ei ollut sinulle sopiva. Tartu aiheen tai tehtävän nimen edessä oleviin nuolipariin ja raahaa osio listalla ylöspäin tai alaspäin haluamaasi paikkaan.

Hääpolun listanäkymää ei kannata tuijotella turhan pitkään. Valitse listasta joku kiintoisa tehtävä ja klikkaa! Hyppäät varsinaiselle Hääpolulle ihanan inspiraation ja ohjeidemme pariin!

Hääinspiraatio

Kirjautuneena voit siirtyä tehtävissä eteenpäin ja taaksepäin mustan ylänauhan alla sijaitsevia vihreitä nuolia tai aiheiden nimiä klikkaillen ja vinkkejä silmäillen. Jos olet piilottanut tai merkannut Hääpolkusi tehtäviä valmiiksi, nämä aiheet eivät enää tule vastaasi täällä Hääpolulla. Saat kyllä palautettua ne listanäkymässä omalle uniikille polullesi takaisin milloin vain, jos tulet katumapäälle.

Kun avaat inspiroivan jutun (ja niitä on muuten yli 2000!) ja löydät siitä jotain kiinnostavaa, voit jakaa sen somessa tai sähköpostilla ja pinnata jutun kuvia Pinterest-kansioihisi. Kannattaa aktivoida myös otsikon alta löytyvä pieni sydän klikillä vaaleanpunaiseksi, sillä...

Häiden muistilista taskussasi

...näin inspiroiva juttu tallentuu omiin suosikkeihisi, jotka löydät ylänauhan keskellä esillä olevan tehtävän nimen alla näkyvää kultaista nuolta klikkaamalla.

Parhaimmat jutut ovat näin aina ulottuvillasi ja pääset palaamaan kerran löytämääsi sisältöön yhdellä klikkauksella. Sen tutun "mä näin sen jossain mutta missä..." ei tarvitse enää ikinä aiheuttaa harmaita hiuksia täällä Häät.fi-palvelussa.

Dadaa - täältä löytyi myös henkilökohtainen häämuistiosi! Muistioon voit vapaasti tallentaa kaikki aiheeseen liittyvät omat muistiinpanosi! Jes!

Hääbudjetti

Ilmaiset häiden suunnittelutyökalut

Klikkaamalla omaa etunimeäsi ylänauhassa, pääset helposti muihinkin työkaluihisi. Löydät sieltä esimerkiksi hääbudjettisi, josta voit muokkailla mieleisesi, ja pitää juuri niin tarkkaa kirjaa arvioista ja toteutuneista summista kuin haluat.

Alussa hääbudjetin jakautumista ja rakentamista kannattaa kokeilla rohkeasti erilaisilla aloitussummilla, jotta kokonaiskuva projektin menoista alkaa hahmottua.

Vieraslista

Laadi häiden vieraslista

Kun tiedät, keitä aiotte häihinne kutsua, voit alkaa kerätä vieraiden tietoja häidenne vieraslistaan. Ilmoittautumisten saapuessa pidät kaikki tiedot listan avulla ajan tasalla aina erityisruokavalioihin ja pöytäjärjestyksen laadintaan asti. Se onnistuu muuten mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa.

Jos kaipaat lisää vinkkejä, kannattaa kurkata Hääpolun HELPPI-osio. Jos sekään ei auta tai haluat lähettää ruusuja tai risuja, nakkaa ihmeessä meille Häät-tiimiläisille viestiä Helpissä sijaitsevan Palaute-lomakkeen avulla. Olen pelkkänä korvana, ja vastaamme aina niin pian kuin mahdollista!

Mukavaa matkaa Hääpolulla toivottelee

Sari, Hääpolun perustaja

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu