Millaisia hääpukuja Turun Sydänkävystä tänä päivänä etsitään?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Millaisia hääpukuja Turun Sydänkävystä etsitään?

Morsiusmuoti vuodelle 2020 on monimuotoista. Morsiamella ei ole koskaan ollut näin laajaa valinnan mahdollisuutta, siinä millaisia pukuja hän voi löytää hääpukuliikkeestä. Mutta mitä on tarjolla turkulaisessa Sydänkäpy-liikkeessä rennolle ja mukavuuden haluiselle tai klassisen kauneuden etsijälle?

Kurkkaa tästä millaisia vaihtoehtoja Sydänkävystä löytyy. Turusta löydät mm. maailmalla suuresti arvostetun Maggie Sotteron ja Sottero & Midgleyn -mallistot.

1. Rennosti heilahtavat helmat

Kevyet, liehuvahelmaiset, rennot hääpuvut ovat hyvin kysyttyjä. Puvun halutaan olevan siro ja kaunis, mutta etenkin mukava päällä. Käyttömukavuus on siis kovassa huudossa.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

2. Hihat

Hihallisuus on nyt todella in! Hihoja haetaan niin leveähelmaisiin prinsessahääpukuihin, kuin kapeisiin myötäileviin malleihinkin. Hihallinen malli voi olla yksinkertaisen tyylikäs, rennon boheemi tai kuninkaallisen näyttävä.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

3. Elegantti ja ajattomuus

Yksinkertaisen tyylikkäillä, jopa pelkistetyillä hääpuvuilla on aina kannattajansa. Nämä mallit ovat klassisen kauniita pukuja, missä usein joku juju selkäpuolella

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

4. Persoonallisuus

Yksilölliset hääpuvut persoonallisen morsiamen makuun. Persoonallisen hääpuvun valitsijat etsivät jotain uutta, erilaista ja yllättävää.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUVUT SYDÄNKÄPY


Kaikki kuvien hääpuvut Maggie Sottero -malleja Turun Sydänkäpy-liikkeestä. Nettisivuilta näet kaikki liikkeestä löytyvät puvut, ja missä koossa ne on sovitettavissa.

Varaa sovitusaikasi Sydänkäpyyn täältä >>

Tai ota yhteyttä

02 251 7232
sydankapy@co1.inet.fi

Avoinna:
ti-pe 10-17
la 10-14, ja sopimuksen mukaan

Morsiuspuvut Sydänkäpy

Maariankatu 1
20100 TURKU

Muokattu: 4.10.2019