Mennään sovittamaan hääpukua!

Hääpuvun sovitus

Kuva Charisse Kenion / Unsplash.com

Hääpuvun hankintaan kannattaa varata riittävästi aikaa ja valmistautua huolella.

Hääpuvun sovittaminen on aina intiimi, henkilökohtainen ja joskus jopa jännittävä tilanne, johon morsiuspukuliikkeet mielellään haluavat varata morsiamelle oman kiireettömän hetken. Ajan varaaminen ennakkoon onkin suositeltavaa, jotta morsian saa sovittaa erilaisia pukuvaihtoehtoja ja hän saa samalla ammattitaitoisia vinkkejä morsiuspukuliikkeen myyjiltä.

Kiireisimpiä sovituspäiviä hääpukuliikkeissä ovat lauantait. Silloin liikkeissä on usein paljon muitakin asiakkaita ja mitä enemmän liikkeessä on ihmisiä, sitä vähemmän henkilökohtaista neuvontaa henkilökunnalla on mahdollista antaa, yksityisyydestä ja tilasta puhumattakaan. Sovitusajan varaamalla varmistat, että sinulle varattu aika pysyy sinulle varattuna hetkenä ja morsiusliikkeen ammattilainen voi keskittyä vain sinun.

Muista vielä laittautua kevyesti hiuksia myöden ja syödä ennen sovitusta. Kiireisenä tai alhaisesta verensokerista kärsivänä et jaksa keskittyä puvun valintaan, eikä peilistä katso takaisin onnellinen nainen.

Susanna Hannén-Isoaho Morsiuspukuliike Josefiinasta kertoo hääpuvun valinnan aikataulusta ja antaa hyviä neuvoja sovitukseen tulemisesta.

 

 

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HääpuvutHäiden suunnittelu