Manschetissa sulhasta ei pueta kulkuriksi kaunottaren varjoon

sulhasen puku Manschett miehen tyylimaailma

Kuva Pyry Kantonen

Vuosi sitten kihlajaisiaan juhlineet Jani ja Ilona ovat juuri saapuneet Manschettiin ja istahtaneet alas rupattelemaan pukeutumisneuvojan kanssa. Parin tunnin ajomatkan jälkeen olo virkistyy raikkaita juomia siemaillessa, ja puhe kääntyy arkikuulumisista alkusyksyyn suunniteltuihin häihin.

Sulhasen juhlapuvun valintaan vaikuttavat yllättävän monet seikat. Millaisessa miljöössä häitä on tarkoitus juhlia? Mihin vuodenaikaan? Entä miten sulhasen asu sopii häiden teemaan, mutta ei huku siihen vaan erottuu tyylikkäästi?

Vaikka nyt valitaan asua Janille, myös Ilona saa kertoa omasta rakkaasta hääpuvustaan.


– Meidän mielestämme hääparin asut muodostavat kokonaisuuden. Morsiuspuvun tyyli, koristelut, väri ja muoto vaikuttavat paljon sulhasen pukuun, sillä emme halua jättää ”kulkuria kaunottaren varjoon” eikä toisinpäin, yrittäjä Hasan Alazawii valottaa. 
Häiden yksityiskohtien lisäksi pukeutumisneuvoja selvittää toiveita miehen puvun jatkokäytölle, jotta valinta osuu nappiin.

Herrojen elämys

Manshettissa varmistetaan, että vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi ja vasta sen jälkeen alkaa pukujen tarkempi tarkastelu. Janille ehdotetaan kolmea, juuri heidän häihinsä sekä Janin persoonaan ja värimaailmaan tarkasti valittua asukokonaisuutta. Ilona saa rauhassa ihailla komeaa sulhastaan.
 
– Jokaiset häät ovat yksilölliset, joten parin vastausten ja mieltymysten perusteella rakennamme mielikuvan sulhaselle sopivasta kokonaisuudesta. Kolme neljästä päätyy asuun, jota suosittelemme ensimmäiseksi, Hasan hymyilee.
 
Jani nauttii tilanteesta silmin nähden. Etukäteen häntä oli hieman hermostuttanut, osaisiko hän valita itselleen parhaiten sopivan juhlapuvun. Huoli väistyi nopeasti kun kävi ilmi, että Manschettin yli 60 pukuvaihtoehdon ja satojen värien joukosta ei tarvitse löytää pukua yksin. Liikkeessä saa huoletta antautua asiantuntijan palveltavaksi. Varsinaisen puvun lisäksi asujen yksityiskohtia käydään tarkasti läpi, ja Jani huomaa samalla saavansa uusia vinkkejä pukeutumiseen. 

Myös Ilona on mielissään, sillä Jani näyttää hyvin istuvissa puvuissa tyrmäävältä.

– Oli upea huomata, että yleensä vaatekauppoja inhoava mieheni oli vielä jälkikäteenkin niin innoissaan käynnistä Manschettissa. Jani ostaa yleensä vaatteita vain pakon edestä ja nyt hän intoili kuinka hieno asukokonaisuudesta tuli.

Tulokset puhuvat puolestaan

Monelle sulhaselle kauniin morsiamen varjoon jääminen on todellinen pelko, jota mies ei kuitenkaan mistään hinnasta tuo esiin.


– Täällä Manschettissa me teemme parhaamme, jotta sulhanen saa samanlaisen elämyksen kuin morsian. Puvun valinnasta tehdään nautinnollista, hauskaa ja unohtumatonta. Tavoitteena on luoda samanlainen fiilis, kuin viettäisi aikaa kaveriporukassa. Otamme selfieitä ja iloitsemme yhdessä. Olemme aika ainutlaatuinen toimija alallamme, Hasan hehkuttaa.


Asiakkaiden tyytyväisyydestä kertovat myös Manschettin Facebook-sivulta löytyvät arviot. On melkoinen saavutus saada yli 70 täyden viiden tähden arvostelua!

– Mietimme yhdessä herran tyylin loppuun asti: hiukset, parran ja kengät ja kaiken siltä väliltä. Parhaissa tapauksissa sulhanen vaihtaa häävaatteensa ylleen Manschettissa ja lähtee häihinsä varmana ja leveällä hymyllä varustettuna.

– Olemme onnekkaita, että olemme saaneet puvustaa niin monta miestä upeisiin asukokonaisuuksiin ja saattaa osaltamme onnellinen pari matkaan. 

Kuvat Pyry Kantonen, Kari Vuorio, Sanna Vihervuori, Mari Kiraly ja Pauliina Tähkäpää.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MANSCHETT – MIEHEN TYYLIMAAILMA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen