Madeira yllättää häämatkalaisen katutaiteellaan

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Madeira yllättää häämatkalaisen katutaiteellaan

Madeiran pääkaupunki Funchal on vanha kaupunki, joka syntyi 1300-luvulla portugalilaisten tutkimusmatkailijoiden saapumisen jälkeen. Funchalissa voi ihastella huikeaa katutaidetta kaupungilla kävellessään. Rua de Santa Maria -kadun ovet ovat nimittäin täynnä paikallisten taiteilijoiden maalauksia.

Katu on kaupungin vanhin ja päällystetty mukulakivin. Kyseessä on Art of Open Doors (Arte de Portas Abertas) -projekti. Jokainen, joka haluaa, voi tehdä oman teoksensa kadun rakennusten seinille tai oviin, kunhan kunnioittaa sillä ympäristöä ja ihmisiä. Ensimmäisen oven maalasi taiteilija Mark Milewski huhtikuussa 2011.

Lue Häät-lehdestä häämatkavinkkejä Madeiran vehreälle saarelle

Poimi ravintolavinkit ja romanttiset majoitussuositukset omaa reissuasi varten uudesta 1/2019 lehdestä! Kurkkaa myös mitä kaikkea ihanaa Funchalin keskustan putiikit tarjoilevat.

Häät-lehti näköislehti

Lue upea Häät-lehti 1/2019

Heleän raikas yli 180-sivuinen Häät-lehti 1/2019 – hääparien must-have-inspiraatiolähde häävuodelle 2019 – ilmestyi 16.1.2019. Voit ostaa ja lukea koko lehden sähköisenä näköislehtenä Issuu.comissa, josta voit ostaa luettavaksi myös muita Häät-digilehtiä.

Issuu.com

Muokattu: 4.4.2023