Madeira yllättää häämatkalaisen katutaiteellaan

Madeiran pääkaupunki Funchal on vanha kaupunki, joka syntyi 1300-luvulla portugalilaisten tutkimusmatkailijoiden saapumisen jälkeen. Funchalissa voi ihastella huikeaa katutaidetta kaupungilla kävellessään. Rua de Santa Maria -kadun ovet ovat nimittäin täynnä paikallisten taiteilijoiden maalauksia.

Katu on kaupungin vanhin ja päällystetty mukulakivin. Kyseessä on Art of Open Doors (Arte de Portas Abertas) -projekti. Jokainen, joka haluaa, voi tehdä oman teoksensa kadun rakennusten seinille tai oviin, kunhan kunnioittaa sillä ympäristöä ja ihmisiä. Ensimmäisen oven maalasi taiteilija Mark Milewski huhtikuussa 2011.

Lue Häät-lehdestä häämatkavinkkejä Madeiran vehreälle saarelle

Poimi ravintolavinkit ja romanttiset majoitussuositukset omaa reissuasi varten uudesta 1/2019 lehdestä! Kurkkaa myös mitä kaikkea ihanaa Funchalin keskustan putiikit tarjoilevat.

Häät-lehti näköislehti

Lue upea Häät-lehti 1/2019

Heleän raikas yli 180-sivuinen Häät-lehti 1/2019 – hääparien must-have-inspiraatiolähde häävuodelle 2019 – ilmestyi 16.1.2019. Voit ostaa ja lukea koko lehden sähköisenä näköislehtenä Issuu.comissa, josta voit ostaa luettavaksi myös muita Häät-digilehtiä.

Issuu.com

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka