Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Luonnollinen bohomorsian - 5 vinkkiä täydelliseen häämeikkiin

Luonnollinen bohomorsian - 5 vinkkiä täydelliseen häämeikkiin

Luonnollisuus ja trendikäs bohotyyli ovat morsiusmuodissa kovassa nousussa. Meikkaaja Tiina Lamberg suunnitteli Satumaiset pastelli (1/2017) Häät-lehteä varten Lotta Näkyvälle trendikkään luonnollisen morsiuslookin, jota korostaa heleä iho ja rohkeasti puuteroidut ripset.
 

Tiinan 5 vinkkiä täydelliseen boholookiin

1. Pohjustus

Kestävän morsiusmeikin tärkein osa on ihon huolellinen pohjustaminen. Käytä tuotteita, jotka hoitavat ihoasi, ne antavat sille heleyttä ja auttavat meikkiäsi kiinnittymään paremmin.

Luonnollinen bohomorsian - 5 vinkkiä täydelliseen häämeikkiin

Giorgio Armani Cosmeticsin Prima-hoitolinjan tuotteet ovat kaikki kehitetty parantamaan meikin kestoa ja lopputulosta.


2. Heleä iho


Valitse meikkivoide, joka on tarpeeksi ohut antaakseen luonnollisen lopputuloksen. Meikkivoiteen runsaan pigmenttipitoisuuden ansiosta saat kuitenkin ihon pienet virheet peittoon ja voit olla varma, että meikki kestää.

Luonnollinen bohomorsian - 5 vinkkiä täydelliseen häämeikkiin

Giorgio Armani Power Fabric -meikkivoidetta voit kerrostaa halutun lopputuloksen luomiseksi ja se pysyy virheettömänä koko päivän.


3. Silmät


Onnenkyyneleet kestävän silmämeikin luot voidemaisella luomivärillä, joka kiinnittyy luomelle haihtuessaan.

Lotan meikin perusta on Giorgio Armanin voidemainen luomiväri Eye Tint, joka luo täydellisen kestävyyden ja intensiivisen sävyn luomelle. Trendikkäässä ja luonnollisessa lookissa silmät jätetään rohkeasti ilman rajausta ja ripsiväriä.

 

4. Huulet


Morsiamen huulipunan tulee kestää tahriintumatta. Trendikkäimmät huulet luot kiiltävällä huulilakalla.

Pohjusta huulet Giorgio Armani Prima Lip countour perfectorilla, joka parantaa pysyvyyttä. Väritä rajauskynällä Giorgio Armani Smooth Silk Lip Liner 10 ja viimeistele kiiltävällä huulilakalla Lip Ecstasy Lacquer 501 Uptown.
 

5. Tuoksut luovat muistoja


Valitse hääpäivän unohtumaton tuoksu persoonasi mukaan.

Klassiselle ja tyylikkäälle morsiamelle Giorgio Armani Sì Rose Signature EdP on saanut inspiraationsa ruusuista. Uusi tuoksutulkinta Sì:n modernista chypre-tuoksusta. Tuoksussa ruusu, freesia ja mustaherukka kietoutuvat myskin ja vaniljan vivahteisiin.

Persoonalliselle ja ylellisyyttä rakastavalle morsiolle puolestaan Armani Privé Pivoine Suzhou on tribuuttituoksu legendaariselle Suzhoun puutarhalle ja pionille.

Luonnollinen bohomorsian - 5 vinkkiä täydelliseen häämeikkiin



Meikkituotteet Giorgio Armani Cosmetics
Lotan meikkaus ja asiantuntijaohjeet Tiina Lamberg
Kuvat Camilla Bloom Photography
Teksti Kaarina Korventaka

TÄSSÄ ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Giorgio Armani Cosmetics

Muokattu: 25.8.2017